lauantai 24. joulukuuta 2022

Kaunista joulua!







Oikein rauhallista, ihanaa ja rentouttavaa joulua! Näiden jouluisten kotikuvien myötä, toivotan kaikille hyvää ja omannäköistä joulua!



Tänä vuonna joulupallokranssit valtasivat kimalluksellaan alaa kotona. Ihanien pallojen katras oviaukossa on myös paisunut. Tein myös pienistä maalatuista koristeista kranssin – se onnistui varsin hyvin myös. 




Huonekuusi on jaksanut matkassa myös useamman vuoden, mikä on ihan mahtavaa. Sen oksille pääsevät kaikkein pienimmät pallot ja latvaan lasilintu (toinen linnuista tippui lattialle, nyyh).




Kynttiläasetelmat noudattavat tänä vuonna perinteistä valko-kulta-punainen linjaa. Joulukukkia sain kaksi kimppua, toinen tuli yllätyslähetyksenä eilen aatonaattona, mikä oli tietysti aivan ihanaa ja toinen lähikukkakaupasta.





Nyt suljen koneen ja nautin joulupallojen kimalluksesta, belgialaisista konvehdeista ja teekupin lämmöstä.

4 kommenttia:

  1. Ihanaa, tunnelmallista joulua sinulle! Kranssisi ovat upeita, runsaita ja näyttäviä. Minulla on Iittalan lasisia joulupalloja, jotka ripustan roikkumaan keittiön verhokapan alareunasta. Mietin tuota oven päällä olevaa ripustuspaikkaa: jos siinä olisi muulloinkin kausikoristeita, niin olisiko valkoinen verhovaijeri hyvä ripustukseen? Se olisi tukeva ja kuitenkin helppo irrottaa, vain seinässä olevat koukut jäisivät paikoilleen, mutta ne voisi maastouttaa valkoisiksi. T Saukkis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Iittalan lasiset joulupallot ovat myös ihania. Verhovaijeri kuulostaa ihan kätevältä, riippuu tietty koristeiden painosta, miten vaijeri käyttäytyy. Tuo oviaukko on mielestäni toimiva kohta koristeille, kannattaa kyllä testata.

      Poista
  2. Upean värikästä ja runsasta joulukimmellystä, tykkään.

    VastaaPoista