perjantai 28. toukokuuta 2021

Kohti (epävirallista) Siivouspäivää!

Olin merkinnyt kalenteriin toiveikkaasti tulevalle lauantailla 29.5. kevään Siivouspäivän, mutta nyt huomasin, että koronavirustilanteesta johtuen tapahtumaa ei ainakaan ns. virallisesti järjestetä. Kyseessä on siis valtakunnallinen kirppistapahtumapäivä, jolloin kuka tapansa voi kantaa kirppiskamansa myyntiin lähipuistoon tai vaikka omalle pihalle. Tapahtumalle on oma sivustonsa ja tuonne on voinut myös listata oman kirppispöytänsä.

Olen fiilistellyt Siivouspäivää paljonkin, koska päivä on niin kätevä juuri omien kirppistavaroiden myyntiin.  Kaikki on yleensä kovin helppoa: Voin viedä tavarani lähipuistoon ja pitää peukut pystyssä, että ohikulkevat ihmiset kuulevat kierrätystavaran kutsun.

Luulen, että kasaan nyssäkkäni lauantaina joka tapauksessa, vaikka virallisesti Siivouspäivää ei nyt järjestetä. Ulkoilma, turvavälit ja käsidesi tuntuvat ainakin minusta tässä kohtaa ihan toimivalta kombolta. Viime elokuussa, kun Siivouspäivä edellisen kerran järjestettiin, ei lähipuistossa ollut laisinkaan ruuhkaista – toisin kuin joskus valovuosia sitten Ruttopuistossa, kun omaa vilttiä ei meinannut edes saada mahtumaan puistoalueelle. 

Tässä vielä vähän käpyinen kollaasi kirppiskamasta, mitä olisi tulossa myyntiin. Vaatetta paljon, mutta on kasassa toki muutakin!

Kaunista toukokuun loppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti