torstai 30. heinäkuuta 2020

Kukkateline!


Yksi koronakevään kirppislöytö on tämä siro metallinen kukkateline. Bongasin kyseisen jalustan muistaakseni huhtikuussa Kirpputori Kisällin Instagramista ja tein ostopäätöksen todella nopeasti. Jalusta sopii mainiosti metallisen kukkapöydän kanssa, mitä etsin aikoinaan ns. kissojen ja koirien kanssa, sen verran samaa tyyliä molemmat telineet ovat. 


En ole ihan varma, mihin kohtaan uuden kukkatelineen laitan, mutta varmasti sopiva paikka löytyy kyllä. Maksoin ostoksen jo keväällä, mutta heinäkuun alkupuolen kirppisreissun yhteydessä nappasin telineen lopulta matkaani Lahdesta. Teline ei ollut aivan ilmainen, 30 euroa, mutta annettakoon ostoksen hinta anteeksi ahdistavan koronakevään takia. Ja tuossa vaiheessa taisi olla jo aikamoinen kirppiskuume päällä. 



Täytyy vielä puhdistaa telinettä Universal Stonella, koska uskon, että siitä saa irtoamaan mukavasti likaa ja ruostetta, kunhan jaksaa vähän jynssätä. 

Kukka- tai kasviaiheeseen sopivasta vielä viimeisin Arabian Rosa-sarjan lautanen. Näitä ruususarjan lautasia tehtiin aikoinaan vain 7 erilaista ja minulla on vähän kuin sattumalta kasassa niistä jo kuusi! Tämä lautanen päätyy mökille muiden Botanica- ja Rosa-sarjan lautasten kanssa.  


Bongasin Rosa Elizabethin Helsingin Kyläsaaren kierrätyskeskuksesta kympillä. Hintalapussa oli päiväys ja osuin samalla päivälle lautasen kanssa, kun se oltiin laitettu myyntiin. Luulenpa, että nopeus oli tällä kertaa valttia.


Kaunista heinäkuun loppua! Palataan kirppisjuttuihin jälleen elokuussa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti