sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Kesäisiä löytöjä

Kesälomalta tervehdys! Vielä on parisen viikkoa lomaa jäljellä ja suunnitelmissa on useampi kirppisvisiitti tietysti myös. Heti loman aloituksen kunniaksi suuntasin kirpparille viime perjantaina ennen kuin painelimme saariston rauhaan, missä somea ei avata, vaan nautitaan saariston ihanuudesta.



Salossa koukkasimme takuuvarman Seconhandmarketin kautta ja tuo paikka on kyllä aina yhtä hyvä! Varmasti fiilikseen vaikuttaa myös se, että paikka on ns. harvinaista herkkua, kun paikalle ei ihan alvariinsa pääse kiertelemään.



Pieni Botanica-kuume kytee selvästi, koska nappasi jälleen matkaani yhden seinälautasen. Punaisen ruusun koristama laatta maksoi 10 euroa. Nyt on mökillä seinässä kahdeksan laattaa, 3 kirppislöytöjä ja loput 80-luvulla ostettuja. 




Espoon Nihtisillan kierrätyskeskuksesta bongasin punavalkoisen hauskan Marianne-karkkimaisen mekon. Vaate on kierrätyskeskuksen omaa Plan B -sarjaa ja mekon alkuperäinen hinta on ollut 55 euroa (!), mutta nyt mekko irtosi vitosella (!). 



Plan B on Kierrätyskeskuksen uniikkien uusiotuotteiden mallisto. Tuoteperheeseen kuuluvat erilaiset ekologisesti ja eettisesti tuotetut vaatteet ja asusteet sekä sisustustuotteet ja huonekalut. Plan B on värikästä ja kotimaista käsityötä. (lisää tietoa Plan B:stä täältä)

Sovitin ystäväni kanssa aikamoisen kasan juuri näitä Plan B -alevaatteita, mutta lopulta vain tämä mekko valikoitui matkaani täydellisen istuvuuden takia. Kivan värisiä paitoja oli paljon, mutta en viitsinyt ostaa ihan kiva -kategorian vaatetta, vaikka todella halvalla näitä vaatteita olisi tällä erää saanut.



Keltaisen Kilta-kupin löysin Suomenojan kierrätyskeskuksen valikoimista kolmella eurolla. Eipä ole montaa Kilta-astiaa tänä vuonna vielä tullut vastaan, mutta hauskaa, että välillä edelleen tärppää. Minulta löytyy myös nykyään puhelimesta muistiinpanot ns. puuttuvista osista, mitä olisi hyvä löytää, etten ihan vallattomasti kanna mitä tahansa Kiltaa kotiin. 



Vähemmän kesäinen löydös on mustat housut Salon Secondhandmarketista. Näitä pökiä en edes sovittanut, koska olen löytänyt samanlaiset housut pari kesää sitten samasta paikasta. Ihanaa, että nämä tulivat vastaan, koska kyseessä ovat olleet todelliset luottohousut. Nyt näitä pitää käyttää erityisen säästeliäästi, jotta suosikkihousut ovat salonkikelpoiset mahdollisimman kauan.
 
Seuraavaksi lähdetään kohti Savoa ja ystävien mökkiä, jee! Luvassa kirppiksiä ainakin Lahdessa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Kaunista heinäkuun alkua!

2 kommenttia:

  1. kävimme forssassa kartingkisoissa ja samalla reissulla pääsin käymään kirpparilla.löysin itselleni mekon ja lapsenlapsi ilmoitti olevan onnenpäivä kun sai pelipaitoja siis messi.oli kova paikka kun joutui odottamaan pari päivää että sain pestyä.toivottavasti ukko jarruttaa seuraavillakin reissuilla kirpparien kohdalla.savoon mekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyviltä löydöiltä! Toivottavasti pääsette koluamaan kirppiksiä seuraavillakin reissuilla.

      Poista