torstai 14. huhtikuuta 2022

Värikästä pääsiäistä!
Kaunista, värikästä ja rauhallista pääsiäistä! Tänä vuonna pääsiäiskoristeissa on pari uutta juttua kirppikseltä: muoviset munakupit kynttilöineen ja itse askarreltu pääsiäiskranssi. 

Pääsiäiskukkina on tällä erää oranssinpunaiset markettineilikat. Yleensä tykkään, että on tulppaaneja tai narsisseja ja jokunen vuosi sitten hankin jaloleinikkejä, mutta tänä vuonna kärkeen kiilasivat pitkään hyvänä pysyvät neilikat, koska ihan koko pääsiäistä ei olla kotona.
 

Japanin-tuliaisena tuodut tyypit ovat edelleen mielestäni aivan super söpöt. Laitoin samaan settiin pääsiäiskoristepusseista pelastamani mintunvihreän kanan ja hempeän värisen pupumunan.Tummansävyiset pääsiäiskoristeet pääsivät jälleen yhdeksi setiksi. Nuo vahamenetelmällä koristellut munat olen tehnyt itse monta vuotta sitten. Helmillä koristeltu kana on uutena hankittu, varmasti 15 vuotta sitten tai ylikin.
Tänä vuonna pääsiäissuklaata on vain muutama minikokoinen suklaamuna. Luulen, että pääsen enemmän kuin tarpeeksi herkkujen äärelle matkalla, eli ehkä ihan hyvä määrä makeata tällä erää kotona jemmassa. 

Oletko hankkinut pääsiäiskoristeita kirpputorilta? Näkyykö pääsiäinen teillä kotona?

2 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä olet taas tehnyt ja erityisen hieno ja leikkisä on tuo kranssi! Minä löysin vanhan pajunvitsakranssin, josta "pörröpäät" olivat jo pudonneet. Törkkäsin siihen kaksi uutta oksaa ja kultaiset joulukuusenkoristeet, jotka näyttävät kananmunilta. Sokaisee mukavasti silmään ulkoauringossa, laitoin tämän siia oveen🙈 otan sulle kuvan jos kehtaan. Tänä vuonna on myös vitsoja sisällä ja kohta raipunkkarilla hiukset. Mutta pääsiäisliinoja en ole saanut laitettua esille. Ehkä vähemmän on enemmän, mutta yksittäisen koristeen kohdalla aina enemmän on enemmän! 😍 Ihanaa pääsiäistä! 🐥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa varsin päteviltä pääsiäiskoristeluilta! Kranssista näin kuvan ja sehän oli passeli, raipunkkari on myös mahtava! Oikein hyviä pääsiäisen viimeisiä hetkiä.

      Poista