torstai 6. tammikuuta 2022

12 suosikkikuvaa

Oikein hyvää uutta vuotta! Käännetään katseet vielä hetkeksi viime vuoteen, vaikka useampi päivä jo tätä vuotta onkin eletty. Valitsin omat suosikkikuvat blogin menneeltä vuodelta - kuvat eivät ole aikajärjestyksessä. Monissa mukana astioita, viherkasveja ja olohuonetta. Ja tietysti kirppislöytöjä.

Olen muuten käynyt tänä vuonna jo kirppiksilläkin! Jospa saisin kuvattua muutaman löydön pian, niin pääsisi jälleen uusien kirppisjuttujen kimppuun!

Mikä kuvista on suosikkisi? 
 

8 kommenttia:

 1. Onhan tuo eka ihan mahtava, kuin joku eksoottinen sammakkoeläin :) Kaikki kirppislöydöt ja sisustuskuvat kiinnostaa, osaat ottaa kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Totta, apostolinmiekan kukinto on sammakkomainen. Ja kiitos kuvauskehusta!

  VastaaPoista
 3. Kaikki kuvat ovat hienoja, mutta tykkään ehkä eniten tuosta alimmasta, jossa on hieno värien ja muotojen harmonia.
  Minun pitäisi mennä vain myymään kirppikselle kohtapuoliin, mutta mehän tiedämme kuinka siinä käy :D toivotaan tästä antoisaa kirppisvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itse myös alimmasta kuvasta paljon. Kirppiksellä myyminen on aina 'riski'...! Oikein hyvää kirppisvuotta!

   Poista
 4. Ihanan tunnelmalliset kuvat! <3 Lempparia on vaikea valita, kun on monta kivaa kuvaa, mutta jokin tuossa Kupittaan Saven (?) turkoosikuvioisessa astiakuvassa kiehtoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Tuo Kupittaan saven kuppi oli lähes koko vuoden ikkunalaudlla ja se on kyllä tosi ihana <3 Noita kuppeja olisi kiva löytää lisää.

   Poista
 5. Ensi katselulla minua jäi kiinnostamaan toiseksi ylin kuva, jossa on maustepurnukoita. Hyvää kirppisvuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin juuri tuosta kuvata paljon. Kesällä nuo viherkasvit olivat myös todella hyvässä kunnossa, nyt näyttää paljon huonommalta. Ja kiitos, samoin!

   Poista