perjantai 29. kesäkuuta 2018

Karhu sydän Muumit

Oi, oi, oi! Katsokaa, millaiset Karhun tossut löysin paikalliselta Facebook-kirpparilta! Nämä ovat makuuni lähes täydelliset. Olen haaveillut Karhun lenkkareista ja mikäs voisi olla parempi yhdistelmä kuin muumikuosi ja tämä kenkä.Myyjä harmitteli, että tossut olivat hänelle liian pienet. Minulle kenkä on ehkä ihan hitusen leveä, mutta muuten erittäin jees. Muumit ovat mukavan pienikokoisena esillä, eli muumihulluus ei hyppää ihan heti silmille. Tykkään vaatteissa ja asusteissa eniten tämän kaltaisista muumijutuista, missä muumius on vähän kuin piilotettuna ja sen huomaa vasta tarkemmin katsellessa.Nämä Karhut ovat muuten ihan super mukavat! Lenkkarit pääsevät kaupunkiloman kärkiasusteeksi. Näillä kelpaa tallustella syksylläkin  silloin tosin luvassa työmatkoja, ei lomailua, nyyh. Ai niin, lenkkarit olivat mielestäni kohtuullisen hintaiset, 15 euroa.


Nyt kuitenkin ensin ansaitulle kesälomalle. Olen naputellut gradua koko kesäkuun tiiviisti ja homma on viimeistelyä vaille valmis (tai ainakin uskottelen itselleni niin). Ihania kesäpäiviä otetaan siis nyt vastaan! Blogi ja muut somekanavat pysyvät kiinni mökillä, mutta ehkä jokin kirppisretkipäivitys heinäkuussa ilmestyy. Kirppismatkoja siis luvassa myös!

Rentouttavaa kesäkuun loppua ja pidetään peukut pystyssä, että sää suosii lomailijoita!

6 kommenttia:

 1. Tosi hienot lenkkarit..:)
  Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Ihana löytö! :) Tuommoiset pienikokoiset kuosit ovat hauskoja, kun kuviota ei tarkemmin erota ennen kuin katsoo läheltä. Mulla on kissankuvia täynnä olevat Vansit, jotka kauempaa katsottuna näyttävät ihan vaan peruskengiltä, mutta lähemmäs tullessa yllättyy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Kissakuvioiset Vansit kuulostaa mahtavilta myös!

   Poista