sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Rästit

Helteistä heinäkuuta! Vaikka ulkona on aivan upea keli, olen istunut myös vähän sisällä ja muun muassa kytännyt Facebookissa lempiretroryhmäni hautajaisia. Lopulta en loppuhulinoista ostanut itse mitään, mutta sain myytyä ihan kivasti tavaraa. Nyt voi sitten hyvällä mielellä vähän kirppistellä lisää (kröhöm).

Alkukesästä on tullut tehtyä täsmäiskuja Turun kirppiksille. Löydöt eivät ole aivan wau!-tyyppisiä, mutta hyödyllisiä ja kivoja kylläkin. Piipahdin myös ekaa kertaa elämässäni Vantaan Myyrmäessä ja samalla katsastin paikallisen Pelastusarmeijan.


Pelastusarmeijasta nappasin matkaani 50%:n alen saattelemana valkoisen Kilta-kermakon. Hinnaksi jäi 7,50 euroa. Kokoelmastani löytyy jo kyseinen kermakko tummana (mustanruskea), mutta valkoinen kohtuuhintainen Kilta kelpaa aina ja edelleen.


Todella edullinen löydös oli puolestaan COS:in a-linjainen paita. Alen jälkeen pulitin tästä mielestäni erittäin tyylikkäästä vaatteesta vain 1,70 euroa. Nämä kuvat kyllä rumentavat vaatteen todellista olemusta.


Turun Puutorin kirppikseltä bongasin vanhat italialaiset tummanvihreät nahkakengät 3,50 eurolla. Aika kuluneet pohjat kengissä on, vaikka muuten sandaalit ovat hyvässä jamassa. Tietysti käyttö näkyy vähän, mutta kyllä laadun tunnistaa.


Aurinkolasit irtosivat kahdella eurolla samaisesta paikasta. Nämä hieman retromaiset lasit (2,50 euroa) ovat uudehkot. River Island -merkki ja ruusukultaiset yksityiskohdat paljastavat sen. Aurinkolaseille ei sinänsä ole tarvetta, kun kaapista löytyy jo todella monta yksilöä lisää, mutta eikös aurinkolasit sovi melkein korukategoriaan (= voi olla vaikka kuinka paljon).



Keltaiset Kilta-lautaset löytyivät Turun Kirppis-Center Manhattanilta 7 eurolla. Lautaset ovat sellaista kokoa (muistaakseni 23 cm), mitä minulle on tosi vähän. Ilo on törmätä hyväkuntoisiin yksilöihin, vaikka hinta ei aivan minimaalinen olisikaan.


Riiasta löytyi vaatekasan lisäksi kiva muovinen kaulakoru hyväntekeväisyyskirpparilta nimeltä Otra elpa. Korun hinta ei rokottanut kukkaroa kovinkaan, vain 0,50 euroa.


Viimeisenä vielä todella vaikeasti kuvattava musta trikoopaita. French Connectionin paita löytyi Turusta Yliopistonkadun Pelastusarmeijalta 2,80 eurolla. Viskoosipaidan juju on lyhyt malli ja hihansuita ja helmaa koristava harsomainen kangas. Viimeinen kuva yrittää demonstroida läpinäkyvää osaa.

Iloista heinäkuun jatkoa. Toivotaan kaikille tuottoisia kirppislöytöjä rompetoreilla ja turuilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti