sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Kirppisvaatteita ja muutama rintakoru

Olen oikeasti yrittänyt olla tiukkana kirppisvaatteiden kanssa, mutta muutamaa laatuyksilöä on ollut liian hankala vastustaa. Laadukkaat neuletakit ja Marimekon vanhemmat vaatteet ovat sellaisia, mitä ei oikein voi ohittaa. 

Marimekon musta kauluspaita valkoisilla pilkuilla huusi nimeäni ja jopa toivoin, että paita olisi ollut väärän kokoinen. Ei, aivan sopiva tuo on. Tämä löytyi Eurasta Kirppis Löytökehästä 18 eurolla. Paita on selvästi vanhempaa tuotantoa, mutta puuvilla ei ole ns. peltimäistä, mitä osa Marimekon vintage-paidoista edustaa myös. 



COS-merkin musta merinovillainen neuletakki löytyi viime viikonloppuna Bella-kirppikseltä. Olin järjestämässä omaa kirppispöytää ja kuinka ollakaan, silmäni osuivat tähän vaatteeseen. Hyvälaatuinen ja -kuntoinen vaate maksoi 12 euroa. Pieni, mutta laadukas "törsäys" siis. 



Paksua puuvillaa oleva tummansininen COS:in kaksirivinen neuletakki tuli vastaan puolestaan kesällä Taivassalossa pihakirppiksellä. Takki näyttää kuvassa mustalta, mutta on todellisuudessa tummansininen. Tämä kustansi 6 euroa.


Rintakorukokoelma on kasvanut jälleen muutaman yksilön verran. Puuta ja metallia yhdistävä musta hiiri löytyi Kyläsaaren kierrätyskeskuksesta 2 eurolla. En tunnistanut tätä söpöä tyyppiä alkujaan Aarikaksi, mutta kyllä tuo hiirulainen on Aarikkaa.



Aitoa rihkamaa edustaa puolestaan  Bella-kirppiksellä tapahtunut lipsahdus. Oman myyntijaksoni aikana ramppasin sen verran usein kyseisellä kirppiksellä, että on suoranainen ihme, että haksahdin vain kahteen löytöön. Tämä koirakoru on toinen niistä. Koru kustansi 2,50 euroa.



Nyt ei taida olla löytöjä rästissä. Kohti siis ehkä uusia löytöjä tai vanhojen ihailua!

1 kommentti:

  1. Tuollaisen kaksirivisen (sinisen tai punaisen) neuletakin kun löytäisi omassa koossa - heti olisi käyttöä päivittäisessä arjessa ja juhlavammassakin tilanteessa tarvitsisi joskus päälivaatteena. Cos on ollut mulle aika uusi merkki, mutta olen sitä (netti)kirppiksiltä seuraillut ja yhden monikäyttömekon löytänyt. Minusta teit kyllä hyviä löytöjä!

    VastaaPoista