perjantai 5. tammikuuta 2024

12 lempikuvaa vuodelta 2023

Pakkaset paukkuvat jopa etelässä, eli nyt on hyvä hetki katsella vielä hetki taaksepäin viime vuotta. Valitsin omat lempikuvani vuodelta 2023. Otokset eivät ole aikajärjestyksessä, vaikka osasta kuvista pystyy tietysti sesongin vähintään arvaamaan.












Kuvien suhteen oli pieniä komplikaatioita viime vuonna, koska jouduin hankkimaan alkuvuodesta uuden kannettavan. Vanhan, 10 vuotta erittäin hyvin palvelleen MacBookin kanssa menetin Photoshopin, mitä olin tottunut auttavasti käyttämään kuville, eli oli tuskaisaa etsiä jokin vastaava ohjelma tilalle.

Olen nyt rimpuillut erilaisten ilmaissoftien kanssa ja ehkä pikkuhiljaa alan olla tyytyväinen lopputulokseen. Osa kuvista valikoitui varmasti ihan sen takia kuvakimaraan, jos niiden valoisuus sun muu on kohdillaan.

Löytyykö kuvista suosikkeja?

Oikein hyvää uutta vuotta vielä kerran!

4 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia. Tykkään erityisesti kilta-kokoelmakuvastaista, kaloista ja värillisistä maljakoista. Hyviä löytöjä kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kiltaa on aina kiva kuvata ja nuo värilliset maljakot kuvasin ekaa kertaa ryhmänä, mistä tuli hauska kokonaisuus.

      Poista
  2. Pääsiäispupu ja -tipu ovat kyllä liikuttavat :)

    VastaaPoista