keskiviikko 25. toukokuuta 2022

Kesä ja pihakirppikset

Ihanaa, että parin vuoden kurimuksen jälkeen pihakirppikset ja rompetorit ovat jälleen täällä! Toki ulkoilmakirppiksiä järjestettiin menneinäkin vuosina, mutta nyt tuntuu, että ollaan palattu lähemmäs aikaa ennen epidemiaa.

Viime viikonloppuna järjestettiin pitkin Helsinkiä pihakirppiksiä ja tulevana lauantaina on luvassa kansallinen Siivouspäivä. Aion taas tuttuun tapaan roudata kirppistavarani lähipuistoon ja toivoa, että säät suosivat ja että ihmiset löytävät paikalle! Aikaisempina vuosina Siivouspäivä on ollut todella suosittu varsinkin Helsingissä, mutta katsotaan, lähteekö väki liikkeelle. Itse toivon tietysti ostajia!

Kesäaikaan Suomi on myös pullollaan rompetoreja. Itse törmään kirppistoreihin sattumalta välillä, mutta ainakin tätä sivustoa kannattaa seurata, jos rompetoreille mielii. Olen haaveillut jo useamman vuoden Loimaan  rompepäivistä ja Juthbackan kirppistapahtumasta, mutta joka vuosi osuu jotain muuta juuri noihin viikonloppuihin. Ehkä vielä jonakin vuonna pääsen esimerkiksi legendaariseen Juthbackaan!

Tässä pieni kollaasi lauantain Siivospäivän kirppistavarasta. Paljon muuta tulossa myyntiin myös!


Aurinkoista toukokuun loppua!

2 kommenttia:

  1. Kyllä!! Loimaa ja Juthbacka, sekä muistojen vanhat Restaurantapäivät Kangasalla…

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Nuo Restaurantapäivät ei olekaan yhtä tutut mulle kuin Loimaa ja Juthbacka, pitää tutustua.

      Poista