torstai 23. joulukuuta 2021

Hyvää joulua!
Kaunista ja rauhallista joulua kaikille Kirppisrakkautta-blogin lukijoille! 

Jouluasiat näyttävät tutuilta edellisistä vuosista, pieniä uudistuksia toki mukana myös, ettei mene ihan tylsäksi. Huonekuusi on jaksanut vuoden päivät, ihanaa. Lasiset linnut koristavat latvaa ja pienikokoiset Weisten joulupallot oksia. Isommat lasiset joulupallot ovat tuttuun tapaan ikkunassa. 
Tänä vuonna sain toivomani "erikois"kynttilät Stoffin kynttilänjalkaan. Vielä en ole raaskinut näitä polttaa, mutta jossain vaiheessa pitää kyllä kynttilöitä testata. Lahjaksi saatu pallurakynttilä istuu kauniisti Arabian kalalaudan päälle. 
Sain myös leikkoamarylliksiä ja nämä näyttävät kukkijat pääsivät testiin tuohon maljakon, minkä löysin keväällä Porista kirppikseltä. Kranssit ovat koristaneet kotia jo vähän pidempään, tykkään niistä kovasti.


Nyt suljen koneen joulun ajaksi ja toivotan kaikille ihanaa ja lempeää joulunaikaa!

10 kommenttia:

 1. Niin suloinen ja kaunis joulu! Toivon ihanaa tunnelmaa joulun jatkoon myös. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Thilda! Ihanaa tapaninpäivää ja joulun viimeisiä päiviä!

   Poista
 2. Upeat nuo joulupallokranssit ja -asetelmat. Toivotan onnea uuteen vuoteen pallojen välkkeessä!

  VastaaPoista
 3. Upeita joulupalloja ♡ Tuo joulupallojen laittaminen roikkumaan oven ja ikkunam yläreunaan on kiva idea. Näenkö oikein, että olet kiinnittänyt pallot rautalankaan? Minä olen sitonut Strasbourgin joulutorilta ostamani joulupallot kelottuseen puunoksaan , jonka iloinen roikkumaan seinälle. Joulun pyhät menivät niin nopeasti ohi. Meillä vietetään joulua loppiaiseen asti, niin vielä on mukavasti aikaa joulustella. Mukavia vuoden viimeisiä iviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kyllä, rautalangasta on väännetty pieniä lenkkejä ja lenkkeihin saa pujotettua pallojen narut. Mä korjasin jo joulun tältä vuodelta pois - tänä vuonna aloitin sen verran aikaisin, että nyt olen kääntänyt katseet jo kohti uutta vuotta!

   Poista
 4. Nuo isot muhkeat "kävyt" joita roikkuu tuossa oviaukossa, on erityisen ihania! Minulla on turkoosi ja valkoinen, olin isän mukana 60-luvulla niitä ostamassa. Olen yrittänyt kirppareilta etsiä lisää, mutta ei ole tullut vastaan. Meilläkin roikkuvat seinällä hyllyn kannakkeessa, kun sisäkuusta ei nyt ole. Kiva tietää että niitä on noin monta väriä. Hyvää uutta vuotta! Raija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos paljon kommentista! Olen nuo pulleat kävyt löytänyt noin 10 vuotta sitten kirpparilta ja hauskaa kuulla, että olet samanlaisia ollut ostamassa 60-luvulla. Hyvää uutta vuotta!

   Poista
  2. Kiitos! Juu, jännä miten muistan sen käpyjen osto tilanteen, vaikka olin hyvin pieni. Ehkä tärkeät asiat vaan muistaa! Täällä kylällä oli silloin entisajan versio s-marketista, josta löytyi yllättävän monipuolisesti kaikenlaista :-D.

   Poista
  3. Niinpä, välillä muistaa pieniä asioita todella kaukaa. Kuulostaa just hyvältä entisajan sekatavarakaupalta <3

   Poista