sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Lämmikettä ja koristettaVälillä kirpparilla tulee vastaan juttuja, joiden hintalappujen kohdalla pitää hieraista silmiä pari kertaa. Tämän villaviltin kohdalla tapahtui juuri näin. Kolme euroa täysvillaisesta viltistä! Jos sama asia olisi löytynyt huivikorista, olisi hinta ollut varmasti paljon massiivisempi.
En tiedä, olenko koskaan hankkinut mitään kreikkalaista (paitsi syötävää). Tämä villaviltti on tyylikkäästi made in Greece. Alkujaan ajattelin, että tämä lähtisi mökille, mutta tuo vihreäsävyinen tekstiili näyttää niin kivalta sängyn päällä makuuhuoneessa, että peitto jää ainakin toistaiseksi kotikäyttöön.


Viltti on ns. peruskokoista vähän pienempi, mutta toimii ainakin tällaiselle anti-hongankolistajalle myös torkkupeittona. Ihana löytää laadukkaasta materiaalista valmistettu käytännöllinen asia käytettynä. Tämä löytyi Kaisaniemen kierrätyskeskuksen myymälästä.Toinen postaamatta jäänyt hieman random juttu on ei nii perinteisen värinen kirsikkakoru. Eikö olekin herkullinen tapaus? Koru tuli vastaan jo alkusyksystä Taivassalon Armidasta. Tämän liikkeen ohi on ajettu monta kertaa, enkä ole edes tajunnut tämän olevan second hand- ja vintage-liike. Ihana tuttavuus! Kannattaa poiketa tuolla, jos satutte olemaan kulmilla.

Kirsikkakoru maksoi 7 euroa ja on koristanut jo useamman kerran eri vaatteiden pieliä. Tämä herättää usein myös ihastusta ja kysymyksiä korun alkuperästä. En osaa korun ikää arvioida, enkä oikein muutakaan. Näyttääkö koru tutulta? 

Apua, marraskuu on jo yli puolivälin! Pitäisikö jotenkin orientoitua jo jouluun..?

4 kommenttia:

 1. Aahh, villaläydöt ovat ihan parhaita! Mikäli ne eivät kärähdä vuosikymmenten tupakille sun muulle. Tosi kaunis sävy tuossa löydössä, täydellinen makuuhuoneen harmoniassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Myös vanhemmat villapaidat on ihan parhaita. Viltin väri oli just se, mihin katse kiinnittyi <3

   Poista
 2. Mä rakastan villalöytöjä ja toi viltti on aivan ihana <3

  VastaaPoista