keskiviikko 21. heinäkuuta 2021

Botanicat paikoillaan


Nyt on vihdoin aseteltu Esteri Tomulan kuvittamat Arabian kasvilautaset paikoilleen. Tänä vuonna on tapahtunut oikea ryöpsähdys näiden Botanica- ja Rosa-lautasten kanssa ja näitä on kertynyt yhteensä 22 kappaletta. Vaikka eihän minun pitänyt näitä edes kerätä. Sommittelin astioita ensin pidemmänkin tovin lattialle ja ryhmittelin niitä lajien mukaan, mutta lopulta itselleni tyypilliseen tapaan, lopputuloksesta tuli tuollainen ryöpsähdys ilman mitään luokittelua ja lajittelua. Tykkään itse tuosta tietysti noin. Pitkät lautasrivit eivät omaan silmään tuohon tilaan oikein istuisi.
Kuten huomaatte, on seinässä vielä tilaa. Mahtaakohan tämä tarkoittaa, että lautasia voi kerryttää lisääkin? 

Loppuviikosta lähdemme kohti Itä-Suomea ja reissu alkaa kirppismatkalla! Luvassa ainakin Loviisan, Kotkan, Haminan ja Kouvolan kirppikset. Vinkkejä?

14 kommenttia:

 1. Nuo sopivat niin hyvin siirtolapuutarhamökkiin.
  Mukavaa reissua ja kirppisonnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä näyttävät kyllä tosi kivalta tuolla mökin seinässä <3

   Poista
 2. Mahtava ryöpsähdys! Juuri noin kokoelma on hienon näköinen ja antaa tilaa uusille löydöille! Hyvää matkaa ja kirppisonnea!
  (minä ostin myös Alarieston Lappi - tauluja lomalla lisää, mutta todennäköisesti ne lojuvat kellarissa ilman paikkaa vielä pari vuotta :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja totta, tilaa on uusille löydöille edelleen...en kyllä tiedä, onko se hyvä vai huono asia. Tsemppiä Lappi-taulujen kanssa, ehkä ne nähdään yllättäen nopeamminkin seinällä!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää.Vielä mahtuu,niitähän on 55 erilaista.osa on kyllä marjoja.Onnea keräilyyn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, kerättävää on vielä ihan reilusti, jos koko sarjan haluaisi. Itse nappaan lautasen aina silloin matkaan, jos niin sanotusti halvalla lähtee.

   Poista
 4. On komea kokoelma. Ja hyvin aseteltu ��

  VastaaPoista
 5. Tuohon ne sopivat aivan loistavasti! Minä sain joskus yhden tuollaisen lahjaksi, mutta en innostunut keräämään. Eilen mietimme miehen kanssa, että menisimmekö viikonlopun rompepäiville, niille samoille joilla meillä oli ensitreffit 20 vuotta sitten, mutta molemmilla on aikamoinen tavaraähky. Tämä vaatisi hieman järjestelyä ja poistoja, jotta olo raikastuisi taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en aikaisemmin innostunut näistä, mutta mökille nämä istuvat kivasti. Kirppistely on kyllä kivaa ja mahtavaa, että sinulla ja puolisollasi on yhteisiä rompepäivämuistoja <3

   Poista
 6. jos pitää keräilykohteesta niin ei muuta kuin lisää vaan ja rennosti asetellen.ei kannata ottaa liian vakavasti asioita.

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kati! Sun kokoelma on innoittanut ehdottomasti näiden äärelle myös <3

   Poista