sunnuntai 7. helmikuuta 2021

Ahomansikka ja päivänkakkara


Pari uutta Esteri Tomulan Arabialle suunnittelemaa Botanica-seinälautasta saapui kasvavan kokoelman jatkoksi! Bongasin Crysanthemum leucanthemumin ja Fragaria vescan Facebook-kirppikseltä (15 euroa kipale) ja ne päätyvät koristamaan kesämökin seinää. Vielä on matkaa kevääseen ja kesään, mutta aina voi jo haaveilla saaristosta ja mökkikaudesta. 



Korona-aikana on kyllä tullut mökkeiltyä myös kesäajan ulkopuolella erinäisillä vuokramökeillä, mutta nämä mökit ovat kuin omakotitaloja kaikkine mukavuuksineen. Ihanaa vaihtelua toki oman kodin seinien tuijottelulle. Ja ilmojen viilennettyä juokseva vesi ja sisävessa tuntuvat kieltämättä ihan mukavalta mökkiluksukselta.  



Botanicat siis odottavat tällä hetkellä lipastossa esille pääsyä. Otin oman olohuoneen seinältä kesällä seinälle kiivenneet kaksi lautasta pois, eli mökkikautta odottelee tällä hetkellä jo kuusi lautasta! Olen ennenkin sanonut, että keräilijä on aina keräilijä  jos ei kaikkea haali omiin nurkkiin, niin aina pitää kuitenkin olla erilaisia etsintäprojekteja käynnissä!


Pidän erityisesti tuon päivänkakkaran ulkomuodosta. Eipä ahomansikkakaan mikään rumilus ole. Katsotaan, löytyykö vielä huokean hintaisia Botanica- tai Rosa-sarjan lautasia ennen kesää. Mikään paine tai kiire näillä kukka- ja marjakuvioisilla lautasilla ei ole, eikä myöskään sarjan massiivinen kasvatus. 

Kaunista ja valoisaa helmikuuta! Ihanaa, että ihan Helsingissäkin on kunnon talvi  kunnon villapaidoille, talvitakeille- ja kengille on ollut käyttöä. Palataan kirppislöytöihin jälleen!

2 kommenttia:

  1. Heippa, olen ollut lukijasi jo monta vuotta ja itsekin harrastan kirppiksiä. Esim vaatehankinnat niin itselle kuin lapsille teen lähes 100% second handina. Tykkään blogistasi ja löydöistäsi!

    Minulla on muutama näitä rosa-lautasia, ja nyt kun taas postasit näistä niin ajattelin kokeilla sinulle niitä tyrkyttää. Olisitkohan kiinnostunut, edullisesti?
    Raisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Raisa ja hauskaa kuulla, että olet seurannut blogiani jo pidempään! Rosa-lautaset kiinnostavat kyllä - itse asiassa multa taitaa puuttua enää pari ruusuista, Rosa lapponia ja Rosa spinosissima. Voit laittaa mulle meiliä, jos on juuri nuo, mitä olisi tarjolla <3 S-posti on kirppis.rakkautta(a)gmail.com

      Poista