tiistai 16. helmikuuta 2021

Sisustustyynyjä!


Kevätauringon myötä tapahtuu kummia: jokainen pölyhiukkanen tulee esiin, jokainen likainen nurkka ja jokainen tahra hyppää silmään  ja sisustus näyttää kauhean tunkkaiselta. Tänä vuonna tilanne on ehkä vielä niin sanotusti.kriittisempi, kun kotona on kökkinyt enemmän tai vähemmän vuodenpäivät. Ehkä tästäkin syystä alkaa hieman kyllästyttää jokainen asia, minkä ympärillään näkee.



Päädyin sanoisinpa hetken mielijohteesta hankkimaan paikalliselta Facebook-kirppikseltä parit sisustustyynyt. Olen nyt ripotellut tyynyjä ympäri kämppää ja en tiedä, onko ilme yhtään raikkaampi, mutta kivalta nuo näyttävät.

Makuuhuoneen sängyn päälle päätyivät vaaleanharmaa ja oranssihtavan vaaleanpunainen samettityyny. Molemmat sametit ovat puuvillaa.

Tätä retromaisen tyynyn väriä on tosi vaikea määritellä - onkohan tämä jotakin vanhanroosaa? Lopulta sijoitin tyynyn mustalle nahkanojatuolille Marimekon tyynyn kanssa. Kukin tyyny maksoi 3 euroa, eli melko kohtuullisilla kuluilla sain hitusen piristystä kodintekstiileihin.




Olohuoneessa on toivottavasti keväällä luvassa vielä yksi massiivisempi muutos: etsimme uutta sohvaa! Mutta. Onpa etsintä aikamoisen työlästä. Tarkoituksena on hankkia niin sanotusti loppuelämän kumppani ja kylläpä valinta on vaikeaa. Meillä on aina ollut vanha, kierrätetty sohva (edellinen oli 1970-luvun suht räväkkä turkoosin värinen yksilö, nyt olohuoneessa lepää 1980-luvun alun italialainen violetti sirolinjainen nahkasohva), mutta nyt silmät ovat myös auki uusille yksilöille. Jännittävää. Raportoin toki, kunhan sohva-asiat etenevät. 

Herättääkö kevätaurinko sisustusintoa muissakin? 

2 kommenttia:

  1. Kyllä, hankin tällä hetkellä vähitellen lasten huoneiden kalusteita ja somisteita. Mutta tässä postauksessa silmäni osui ihan täydelliseen sängynpeitteeseen; onko sekin kirppislöytöjäsi?
    Raisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevätaurinko tekee kyllä tehtävänsä ns. hyvässä ja pahassa! Itse asiassa etsin päiväpeittoa kirppareilta pitkää, mutta lopulta piti taipua ja hankkia uusi. Tuo puuvilla/pellava-päiväpeitto on onneksi ollut hyvä hankinta.

      Poista