keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulua, joulua

Kirppisrakkautta toivottaa kaunista, retroisaa ja leppoisaa joulua! Tänäkin vuonna lasiset vanhemmat pallot päätyivät koristamaan olohuoneen ikkunaa. Weisten kylmäsävyiset muoviset palluraiset asettelin makuuhuoneen ikkunalaudalle lasipurkkeihin. Keittiöstä sekoittuvat erilaiset joulutunnelmat sulassa sovussa: kultaa kimaltava Weisten palloröykkiö, lahja-amaryllis Metropol-kahvipurkissa ja perinteinen puinen kolmihaarakynttelikkö sekä vahat lasiset joulukuusenkoristeet ikkunassa.

Loppuun vielä pari kuvaa viime viikonlopun glögikesteissä. Lahjaksi saatu huonekuusi nököttää Kilta-astioiden kanssa olohuoneessa. Tarkkasilmäisimmät bongaavat kesällä löytyneen kultaisen puulinnun kuusen katveesta. Hän istuu oikein hyvin joulutunnelmaan!


Ensi viikkoon!

14 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa joulua sinulle myös!

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallista Joulua sinulle! Piri

  VastaaPoista
 4. Onpa kivannäköisiä nuo pallot ikkunassa! Ihanaa joulun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Mukavia joulun pyhiä! Ihanat nuo pallo-koristeet ikkunassa.

  VastaaPoista
 6. Levollista joulunaikaa! Minusta taitaa tulla käpykoristeiden ystävä, kun olen nähnyt niitä blogissasi. Joulun alla löysin viisi muovilenkillista käpyä kirppikseltä.Taitavat olla hieman uudempaa tuotantoa kuin ne, joissa on metallinen kanta. Ennestänään minulla oli yksi metallikantainen kuorrutettu käpy.

  Tiedätkö, ovatko nuo kellotkin Weisten tuotantoa? Pari kelloakin oli käpypussissa.
  Piri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että käpykoristeet ovat alkaneet innostaa. Minusta ne on varsin ihania, varsinkin nuo vähän iäkkäämmät yksilöt. En ole yhtään varma, ovatko kellot Weisten tuotantoa. Luulen, että ovat, mutta varmaan tietoa minulla ei ole.

   Poista
 7. Tulipas nostalginen olo! Muista kun lapsuudenkodissa oli kuusessa noita käpykoristeita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ollut ollenkaan tällaisia kimaltavia koristeista lapsuuden kodissani, mutta monelle juuri nämä käpyt on niitä tuttuja ja rakkaita. Olen kyllä tykästynyt näihin kimaltaviin käpyihin kovasti.

   Poista