tiistai 22. joulukuuta 2015

Peili ja valonpilkahdus

Viime lauantaina aurinko pilkahti hetken. Käytin tilaisuutta hyväksi ja sain vihdoin kuvattua jo alkuvuodesta hankkimani viilupintaisen muotopeilin (en tiedä, onko muotopeili oikea sana). Peili ei ole aivan uuden karhea, vaan sen peilaava pinta hieman aaltoilee: kun peiliin katsoo, tuntuu vähän kuin olisi huvipuiston hullunkurisessa peilisalissa. Vähän.Peili (noin 20 euroa) löytyi alkuvuodesta, mutta se oli pitkään laittamatta seinälle. Aluksi sitä liian lähellä oli Versailles-opetustaulu ja kokonaisuus ei oikein miellyttänyt. Nyt on peili vihdoin kohdillaan.

Tämän löydön tein jo kuopatulta Pansion Löytökirppikseltä. Nykyään Löytökirppis pitää näköjään majaa Raisiossa. Täytyy ehkä mennä kurkistamaan, miltä uusi paikka näyttää. Tuo Pansion toimipiste oli omassa asteikossani aika karu: sisäilma tuntui homeiselta ja osa tavarasta oli aika huonossa kunnossa. No, täytyy katsastaa uusi osoite jossain kohtaa.

Seuraavaksi yritän saada itsestäni irti pientä joulusiivouksen tynkää. Jouluhan on täällä ihan just!

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis peili! Hyvää joulua. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis peili <3 Kiitos haasteesta kertoa blogin tarina. Yritän vastata joku hetki :) Levollista ja tunnelmallista joulunaikaa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! Kiva, että otat haasteen vastaan. Leppoisaa joulua myös Ketunkoloon!

   Poista
 3. Ihana peili! <3 Ja oikein ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 4. Upea peili, täällä on jatkuva haku päällä näihin vanhoihin peileihin. Voi kun löytäisin yhtä upean ja edullisesti. Oikein ihanaa joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti onni osuu kohdalle vanhojen peilien kanssa myös Rautatieläistaloon. Mukavaa joulua!

   Poista