perjantai 23. helmikuuta 2024

Uusi Espoon Kontti (ja löydöt!)

Kävin muutama viikko sitten Espoon uudessa Kontissa Suomenojalla. Ennen Kontti sijaitsi Ikean lähellä Lommilassa, mutta nyt uusi liiketila löytyy Merituuli-kauppakeskuksesta. Liike on pienempi kuin vanha Kontti, mutta kuulin myös, että kesän jälkeen Leppävaarassa avataan uusi, isompi myymälä. Tuolta löytyy jatkossa myös huonekaluja. Kontit tuntuvat usein aika hintavilta kierrätysmyymälöiltä, mutta nykyään, kun hinnat ovat nousseet joka paikassa, niin hinnoittelu ei pistä niin kovasti silmään. 

Välillä  myös Konteista tekee oikein passeleita löytöjä, vai mitä mieltä olette uusimmista löydöistä?Vihreä nahkakäsilaukku 15 euroa


Ihastuin tähän laukkuun heti, kun sen näin. Käsilaukku ei ole aivan minikokoinen, mistä tulee plussaa. Laukku on amsterdamilaisen O My Bagin ja merkki mainostaa olevansa eettinen ja ekologinen  aina plussaa, vaikka kierrätettynä tämän hankinkin. Laukun pinnassa on vähän naarmuja, mutta se ei ainakaan minua haittaa. Tätä mallia ei enää myydä, mutta aikamoisen tyyriitä nämä laukut ovat uutena, eli ihan hyvä munkki kävi tämän suhteen.


Tummanvihreät Sauson nahkahansikkaat 6,50 euroa 

Nämä hansikkaat eivät ole aivan viime vuodelta, koska vuorista löytyy Liisa Sauson lappu, mistä löytyy puhelinnumero vanhalla suuntanumerolla. No, näille ei ole tapahtunut ajan saatossa mitään! Hansikkaat ovat varmasti olleet käyttämättöminä jossakin kaapin perukoilla, kunnes ne on viety Konttiin. Väri on hyvin tummanvihreä – luulin vielä kirppiksellä, että hansikkaat ovat mustat. Liisa Sauso toimii muuten edelleen ja hui, miten kauniita hansikkaita heiltä löytyy, mutta hinnat ovat myös aikamoisia. Upea laatulöytö halvalla!


Puinen rintakoru 5 euroa

Tämä vanha Aarikan rintakoru oli tunnistettu ja laitettu vitriiniin, mutta sen hinta oli tismalleen sama kuin ysärirossien. Korun lehtimäinen muoto miellyttää omaa silmää kovasti. Eihän tätä voinut koruhamsteri vastustaa.


Koirakoru 2 euroa

Hamsteri jatkaa: terrierin mallinen rintarossi on totta kai vähän hassu (varsinkin kissaihmisellä), mutta yhtä aikaa koru on ihan super hieno! Koru on mielestäni jonkinlaista puumateriaalia. Silmämääräisesti tätä voisi luulla muoviseksi, mutta ei. Huomatkaa yksityiskohtana kaulapanta!


Farkkuhaalarit 8 euroa


Nämä alkujaan Monkin käyttämättömän oloiset 100 %:sta puuvillaa olevat farkkuhaalarit istuivat ihme kyllä hyvin päälleni. Housujen lahje on tarpeeksi lyhyt minulle, siitä totta kai plussaa. Ja hyvästä materiaalista. Lähes aina farkkuihin laitetaan elastaania ja olikin aika erikoista löytää ketjuliikkeen farkut, mitkä eivät ole laisinkaan joustavat. Katsotaan, pääsenkö yli lappuhaalarit ja päiväkoti -mielleyhtymästä. Kyllä varmasti.Löytyikö joukosta suosikkeja?

6 kommenttia:

 1. Olen vähän siinä uskossa, että lappuhaalarit ovat nyt trendikkäitä. Olen itsekin vähän haaveillut lappuhaalareista. Nopeasti vain käyttöön.
  + Laukku vaikuttaa kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat tainneet olla jo pidemmän aikaa.
   "Dungarees are back", kirjoitti The Guardian 23. helmikuuta - vuonna 2010.

   (Tosin syklit on nykyään niin nopeita, että 14 vuodessa moni asia ehtii olla moneen kertaan sekä in että out...)

   Poista
  2. Lappuhaalarit on varmasti sellaiset aina vähän muodissa olevat. Mulla on viimeksi tainnut olla tuollaiset joskus 1990-luvulla. Ja juu, ovat olleet nyt kerran jalassa ja menee varmasti uudelleenkin. Ihan kelpo ostos.

   Poista
  3. Ja kiitos! Laukko on todella kiva ja käytössä kätevä.

   Poista
 2. Oih, hieno tuo laukku! Ja todella edullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Tykkään kovasti tuosta ja hinta oli kyllä kohdillaan.

   Poista