tiistai 3. tammikuuta 2023

12 suosikkikuvaa viime vuodelta

Oikein hyvää uutta vuotta! Monilla on katse jo kiinteästi uudessa, mutta minä kelailin vielä viime vuoden postauksia ja nostin niistä 12 omaa suosikkikuvaa esiin. Tämän jälkeen onkin hyvä miettiä meneillään olevan vuoden ihmeellisyyksiä ja suunnata ajatukset tulevaan. 

Nämä kuvat taitavat aika hyvin kuvastaa myös blogin sisältöjä: kirppislöytöjä, suomalaista designia, kotikuvia ja viherkasveja.













Uuden vuoden lupauksia en harrasta, ainakaan mitään liian vakavia tai massiivisia. Tänä vuonna ajattelin syödä tunnollisemmin vitamiineja  ne kun tuppaavat lähes aina unohtumaan purkkien pohjalle. Mites siellä, teittekö lupauksia?


6 kommenttia:

  1. Kaksitoista kaunista. Sininen sohva, Kilta kokoelma ja nuo sinun upeat viherkasvit ovat jääneet erityisesti mieleen. Koitan tänä vuonna enempi tehdä kuin luvata ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kiltaa ja viherkasveja olen kuvannut varsin paljon tänne ja Instaan, kun niistä tykkään erityisen paljon. Oikein toimiva uuden vuoden ajatus/motto!

      Poista
  2. Ihana kampelojen kokoontuminen! Ja muutkin kuvat, tosi hienoja. En tehnyt muuta lupausta kuin lukea Alberto Moravian varmasti triggeröivän Minä ja hän! Ikinä en pysty mihinkään lupauksiin, niin parempi olla lupailematta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos paljon! Lupaukset usein jäävät ja vähintään hiipuvat, eli parempi olla kamalasti lupaamatta, hyvä ohjenuora tuokin.

      Poista
  3. Kaunista, sinulla on hyvä silmä. En tee lupauksia, voin päättää tehdä/kohentaa jotakin ilman lupauksiakin. Silloin en ainakaan tule pettäneeksi lupauksiani 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kauniisti sanottu! Ja hyvä periaate myös tuo lupauksien kanssa.

      Poista