sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Ihkaoikea kirppisvisiitti!

Tänään se tapahtui! Pääsin vihdoin käymään ihan oikealla kirppiksellä pitkästä, pitkästä aikaa. Oi, tätä iloa ja onnea! Paikaksi valikoitui ekaa sunnuntaita auki ollut ihana Kaikulan kesäkirppis. Tämä kirppari osui lähes mökkimatkan varrelle ja tiesin, että paikka on odotuksen arvoinen  kävinhän samaisessa paikassa myös viime vuonna.





Onneksi Kaikula oli auki klo 18 asti, koska kurvasimme kirppiksen pihaan vasta klo 17.30, mutta hyvin ehdimme tutustua paikan tarjontaan. Kuulemma heti aamusta oli ollut todella ruuhkaista, eli ihan hyvä, että pääsimme visiitille vasta vähän myöhemmin.



Kaikun kesäkirppis on laadukas, viehättävä ja sympaattinen pikkukirppis Turun ja Salon välissä Hajalassa. Tuonne kannattaa suunnata vähän kauempaakin! 

Muutaman löydön myös tein, mutta niistä lisää vähän myöhemmin. Kesäkuussa moni muukin kirppari avaa jälleen ovensa. Jännittävää! Itse taidan suosia vielä paikkoja, missä tiedän, että on väljyyttä ja ryysis vältettävissä.

Kaunista alkavaa kesäkuuta!




4 kommenttia:

  1. vaarallisen näköinen paikka.siis kukkarolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kyllä tuo vähän kukkaroa myös verotti, mutta oli kyllä sen arvoinen visiitti.

      Poista
  2. Mikä tavarataivas! Heti bongasin tuolta punaiset koukerokuvioiset lasit, joita minulla on enää neljä kahden rikkouduttua. Täytynee lähteä reissuun :D

    VastaaPoista