lauantai 19. toukokuuta 2018

Nyt niitä on

Kirjoittelin keväämmällä kukkaruukkumaniasta. Mania ei ole laantunut, vaan ruukkujen metsästys käy vilkkaana. Onneksi saalistakin on tarttunut matkaan. Tori.fi on aiheuttanut useamman pettymyksen, mutta lopulta löysin kahdelta eri myyjältä Facebook-kirpparilta tällaisen setin Arabian kukkaruukkuja kerralla.Harvinainen hetki, mutta tällä hetkellä kaikki muut kodin viherkasvit, paitsi isokokoinen fiikus, majailevat Arabian ruukuissa. Ruukkujen lautasten koot vaihtelevat, mutta täydellisyys olisi ehkä jopa tylsää!


Ruukkuhankinta piti sisällään kaksi tummaa pikkupurkkia, yhden kookkaan valkoisen lautasen ja kaksi vaaleaa ruukkua. Setti maksoi yhteensä 27 euroa. Nyt ruukuista on jopa ylitarjonta ja yksi käyttämättä jäänyt ruukku odottaa kasvia itselleen.


Aurinkoista viikonloppua!

Ps. olen onnistunut saamaan oikean käteni niin jumiin läppärillä työskentelystä, että yritän vähentää ns. vapaa-ajalla koneen ja puhelimen hipelöintiä. Päivässä menee joka tapauksessa monta, monta tuntia koneella gradu- ja harjoitteluhommien parissa. Siksi siis blogin puolella hiljaiseloa enemmän, harmi sinänsä.

4 kommenttia:

 1. Nuo purkit ovat kauniita. Mullakin on ollut joskus, mutta ei enään.
  En tajunnut ollenkaan niiden arvoa, heitin pois, kun tuntui että ruukkuja oli liikaa ja kukkia liian vähän, tyhmä mikä tyhmä :( !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Tykkään näistä purkeista kovasti. Harmi, että laitoit aikoinaan ruukut pois, toivotaan, että löydät näitä kohtuullisen hintaisena uudelleen itsellesi!

   Poista
 2. Minulla useita valkoisia, mutta noi mustat ovat mielestäni tyylikkäämpiä.
  T. Kstsku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tällä hetkellä enemmän vaaleista ruukuista, mutta tilanne vaihtelee.

   Poista