keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Itä-Helsingin kirppiskierros vol 2: Myllypuro, Kontula, Mellunmäki

Suuntasin kirppishullun ystäväni kanssa pari viikkoa sitten Itä-Helsingin kirppiksiä koluamaan. Itiksen kirpparit otimme haltuun jo ennen joulua (postaus löytyy täältä). Tälläkin kertaa päädyimme vielä viimeisillä voimillamme Itiksen Konttiin, mutta aivan aluksi matkasimme Myllypuroon.


Myllypuron Pelastusarmeijalla olimme valehtelematta vähintään tunnin. Vaatteiden hinnoittelu tuntui olevan pilvissä, mutta parit mukavat astialöydöt ja korut tarttuivat lopulta matkaani. Sinisen kannellisen Kilta-purkin hinnaksi jäi opiskelija-alennuksen jälkeen vain 6,40 euroa. Tajusin jokin aika sitten, että "vastaava" omistamani purkki taitaa olla Teemaa, eli tämä sininen yksilö oli mieluisa lisä kokoelmaani.Kirsikka-riipus on mielestäni todella herkullinen! Korussa on jotain aarikkamaista. Oma arvioni on, että tämä kirsikka ei voi olla aivan uuden uusi. Kultaisen värinen ovaalinmallinen rintakoru on puolestaan ihanan pelkistetty. Näissä koruissa oli pakko olla joku iso alennus päällä, koska sain helyt 1,10 eurolla. Nämä löytyivät myös Myllypuron Pelastusarmeijalta.


Myllypurossa kävimme myös Myyntimyllyssä, Justriina-kirppiksellä ja Justriinan kanssa samasta käytävästä löytyvällä Aurinkoinen hymy -hyväntekeväisyyskirppiksellä. Tuolta löysin sinisen Kilta-lautasen 0,50 eurolla. Astiassa ei ollut tuttuun tapaan Arabian leimaa, eli hinta oli varmaankin tuon takia tavallista alhaisempi.

Myllypurosta reissasimme vielä Kontulan Uffiin ja Kierrätyskeskuksen myymälään sekä Mellunmäen Mellukirppikselle, mutta en löytänyt lopulta mitään kotiintuomisia noista paikoista. Yritin olla aika tiukka ostosten suhteen ja onnistuin mielestäni melko hyvin tavoitteessani.


Itiksen Konttiin raahauduimme vielä lopuksi ja lopulta päädyin hankkimaan 2 eurolla tavallisen mustan trikoopaidan, koska "tavallisia mustia paitoja ei koskaan voi olla liikaa".

Mitä pidätte löydöistä? Aurinkoista viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Hyvät löydöt! Muutaman kerran tullut käytyä noissa Myllypuron kirppiksillä ja varsinkin tuo Pelastusarmeija on ollut minusta aika hyvä. Viime aikoina olen kyllä ihmetellyt näiden lahjoituskirppareiden hinnoittelua.. kyllä hyvästä tavarasta pitääkin maksaa, mutta noissa tuntuu että on hitusen lähtenyt lapasesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi! Ja totta, ihmettelen itsekin lahjoituskirppisten hinnoittelua tosi usein. Jotenkin en vain tajua, että miksi esim. vaatteet ovat aivan ylihinnoiteltuja, vaikka laatu ja kunto on esim. huono.

   Poista
 2. Voi, miten ihana tuo kirsikkakoru! <3 Hyviä löytöjä :)

  VastaaPoista