lauantai 20. helmikuuta 2016

Tulppaanit auringossa

Viime lauantaina oli upea auringonpaiste. Ehdin kaivaa kameran hetkeksi esiin, ennen kuin painelin Helsingin-junaan. Helsingissä tuli myös kirppisteltyä, mutta siitä myöhemmin, kun saan houkuteltua taas auringon ja kameran esiin.

Vuoden ensimmäiset tulppaanit tuli hankittua myös viime viikolla. Nuo hennonliilat kukat nahistuivat silmissä, mutta valkoiset yksilöt ovat sinnitelleet vielä tällä viikollakin. Karsin lopulta kaikki lehdet pois ja nyt pikkumaljakoita koristavat vain valkoiset raskaat kukinnot.

Tänään on ulkona harmaata, mutta kevät on selvästi tulossa: laulurastas (?) luritteli aamulla ikkunan alla sen verran voimakkaasti, että varmasti oli linnullakin jo kevättä rinnassa. Tulppaanimaljakot ovat molemmat kirppislöytöjä, Saara Hopean suunnittelema vihreä vaasi on vuosien takaa ja pieni liila maljakko viime keväältä Tukholmasta. Jos joku tunnistaa maljakon, kertokaa ihmeessä sen alkuperä (epäilen itse Ikeaa tai Tiimaria). Puinen Aarikan kynttilänjalka on joidenkin vuosien takainen joululahja ystävältä. Tajusi juuri, että kynttilä taitaa sopia kevättunnelmiin mitä parhaiten!

Loppuun vielä pari ilmoitusasiaa. 1) Kiehtovaa ja hyödyllistä Kilta-tietoutta ja upeita kuvia löytyy nyt Jani Käsmän designblogista. Kannattaa käydä kurkkaamassa! Vielä kaksi muuta postausta Killasta on tulossa. Blogi on muutenkin erinomainen tietolähde Kaj Franckin tuotantoon.

2) Kirppisrakkautta löytyy nyt myös Pinterestistä. Olen suoraan sanoen vielä aika pihalla koko Pinterestistä ja superhelpon Instagramin jälkeen tuo maailma on vielä hieman epäselvä. Aika yksisuuntausta tuo minun Pinterestin käyttö vielä on ollut. Katsotaan, innostunko oikein kunnolla pinnailemaan. Kaikki Pinterest-vinkit otetaan ilolla vastaan!

Leppoisaa viikonloppua!

14 kommenttia:

  1. Ihanan keväisiä kuvia ja tosi kaunis tuo kynttilänjalka en ole aikaisemmin nähnyt vastaavaa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Vintageinteriorxx! Enpä ole minäkään nähnyt tuota kynttilänjalkaa aikaisemmin, eipä taida olla tuollaisia jalkoja tällä hetkellä myynnissä.

      Poista
  2. Tosi ihanat värit tuossa kynttilänjalassa! Muakin kiinnostaa Pinterest ja Instagram - kummatkin ovat hieman epäselviä tuttavuuksia vielä... käyn kurkkimassa tuleeko niitä vinkkejä... ;D Tosin melko uutena bloggaajana tulee käytettyä aikaa välillä vähän liikaakin ihan tuohon Bloggeriinkin, kun kaikki toiminnot ei ole hallussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Väkkärä Vee! Instagram oli ainakin minusta helppo ottaa ns. haltuun, mutta Pinterest tuntuu monimutkaisemmalta. Kannattaa muuten ihan rohkeasti googlettaa Bloggeriin liittyviä "juttuja", jos on käytössä epäselvyyttä, koska netistä löytyy paljon hyödyllisiä postauksia ja vinkkejä. Mä esim. sain tehtyä oman faviconin (tuo sydän b-logon tilalla), kiitos jonkun toisen bloggaajan tekemien ohjeiden.

      Poista
    2. Hei kiitos neuvoista! :) Täytyypäs kokeilla tuota faviconia.

      Poista
    3. Eipä mitään! Onnea faviconin tekoon ja muihin blogimaailman ihmeellisyyksiin.

      Poista
    4. Tulin vain kertomaan että Instagram otettu haltuun! :) Helppohan tuo tosiaan oli. Mukavaa, että täällä blogimaailmassa autetaan toista niin mielellään. :)

      Poista
    5. Hienoa! Täytyypä etsiä sut Instasta. Katsotaan, jos pääsen enemmän kärryille Pinterestistä, niin voin jakaa sulle vinkkejä siihen.

      Poista
  3. Ihana asetelma ♥. Auringonpaiste on harvinaista herkkua, onneksi edes valoisa aika lisääntyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna! Aurinkoa näkyy vähän liian harvoin, mutta onneksi päivä todellakin pitenee.

      Poista
  4. Ihania kuvia ♥ Todella kauniita nuo maljakot! Mulla nahistui kans tulppaanit muutamassa päivässä, mutta gerbera kesti yli kaksi viikkoa, kun napsasin silloin tällöin pienen pätkän vartta pois. Saas nähdä kuinka kauan tämä uusi kestää =)

    Ihanaa alkanutta viikkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! Neilikat kestävät yleensä myös tosi pitkään, jos muistaa välillä vaihtaa vettä ja vähän napsia vartta. Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  5. Kivat on maljakot! Ihanasti käyvät yhteen tuon kynttiläjalan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati! Olin itsekin yllättynyt, miten kivalta nuo maljakot ja kynttilänjalka näyttävät.

      Poista