perjantai 22. elokuuta 2014

Kirppisrakkautta, mökki-edition

Löysin heinäkuun lopussa aivan mahtavan Mäyrä-tuopin Turun torin kirppismyyjäpapalta. Pappa kertoi mukin olevan liikelahja Ruotsista. En voinut jättää mäyrämukia mitenkään ostamatta. Mäyrä. Mukin pohjamerkinnät johdattelivat minut maansiirtofirman jäljille ja hassua kyllä, tuo mäyrä on firman logo. Kahvassa olevat koristeet on käsin maalattu, mutta muuten kuvio on täysin teollinen. Muki on valmistettu 1980-luvulla. Muki pääsi heti mökille, mutta kuvasin vasta nyt sen autenttisessa elinpiirissään.


Hieno löytö oli vuoden 2011 Trivial Pursuit -peli. Peliin on kuulunut paristokäyttöinen ajastin, mutta sen puuttuminen ei kyllä haittaa ollenkaan. Peli löytyi Turun Länsikeskuksesta Prisman parkkipaikkakirpputorilta. Peli oli todella halpa, vain kaksi euroa. Kysymyskortit tuntuvat olevan suunnilleen kaikki tallessa ja kaikki pelinappulat. Peli on nyt mökillä, mutta talveksi se siirtyy kyllä kaupunkiin.



























Tammikuussa ostamani pannumyssy päätyi myös mökille. Tarpeeksi kapea teepannu sopii juuri ja juuri tähän pieneen pannumyssyyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti