perjantai 13. kesäkuuta 2014

Syysvaatteita toukokuussa

Nyt seuraa toukokuun vaatelöytöjen listaus. Nämä ekat suomalaiset nahkahapsusaappaat olivat jo kirppismyyntikasassa, koska aloin epäillä saappaiden lestiä ja istuvuutta. Olen kuitenkin päättänyt antaa saappaille mahdollisuuden. Saapas on vuorellinen syys- tai talvisaapas, eli pääsen testaamaan näitä käyttämättömiä K-kaupan/kengän Katja-jalkineita vasta myöhemmin tänä vuonna.


Jo edesmenneeltä Ihana-kirppikseltä löysin viimeisellä aukioloviikolla aika talviset kamppeet: unelmasti laskeutuvan lyhyen plyysihameen ja itse tehdyn paidan. Onneksi tajusin pestä tuon liilan paidan käsin, koska se päästi aivan jumalattomasti väriä. Paidan kirjailtu kohokuvio tuo mieleen tapetin ja liila pohja lisää jollakin tapaa sisustustekstiilin tuntua. Jospa paita onkin verhoilukangasta? Nämäkin yksilöt siirtyivät syysvaatteiden osastoon odottelemaan.



Nämä bilekorkkareiksi nimeämäni kengät löysin Henrikin pihakirppikseltä. Olin itse myymässä tuolla kirppiksellä ja tunnelma oli mitä mukavin – edes pieni sadekuuro päivän aluksi ei haitannut menoa. Edellisenä päivänä olin istunut Siivouspäivää viettämässä Turun Kupittaanpuistossa ja tuolla meininki oli kyllä aika erilainen. Inhottava sanoa, mutta ihmiset tuntuivat olevan huonotuulisia, alhaisia hintoja poljettiin huolella ja puoliammattilaiset astiakeräilijät kävivät aamulla heti ostamassa kaikki suomalaiset lasi- ja posliiniastiat varmaankin omille kirppispöydilleen...Onneksi tuo Henrikin pihakirppis oli mitä mukavin.



Sorruin ostamaan viereiseltä myyjältä lopulta useamman vaatteen. Viereisen myyntipaikan naisella oli todella kivoja vaatteita myynnissä ja kävin totta kai hipelöimässä hänen tavaroitaan useampaan otteeseen. Siivouspäivän ostamattomuus kostautuikin seuraavana päivänä, koska kotiin lähtivät kukkahame ja oranssi neulepusero.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti