tiistai 30. heinäkuuta 2019

Löydöt Kaikulan kesäkirppikseltä


Salon lähellä Hajalassa pitää kesäsunnuntaisin majaa ihana Kaikulan kesäkirppis. Olen seurannut Kaikulaa jo pitkään Instagramissa, mutta vasta tänä kesänä pääsin vierailemaan kyseisellä kirpparilla. Visiitti oli varsin onnistunut.



Kirppis oli täynnä kaikkea kaunista ja kivaa. Suurin osa hinnoistakin oli kohtuullisia ja monia houkuttavia juttuja hipelöin paikan päällä. Suosittelen lämpimästi visiittiä Kaikulaan, jos Salon suunnalla liikutte! Kirppis on ymmärtääkseni auki ainakin vielä elokuun sunnuntait.



Lopulta nappasin matkaani 4 eurolla siron metallisen kukkatelineen ja kookkaan vaalean Arabian ruukun 16 eurolla. Kukkateline vaikuttaa vanhemmalta tapaukselta, olisiko teline 1950-luvulta peräisin vai nuorempaa mallia?




Kukkateline pääsi olohuoneen seinälle ja sujautin kukkaruukuksi pienen Arabian SN-mallin ruukun ja raidallisen juorun. Pienen ruukun ilman aluslautasta löysin vitosella Hyvinkään kirppis ja outlet & kahviosta. Omasta takaa löytyi juuri oikean kokoinen aluslautanen.

Arabian kukkaruukkujen kanssa on ollut viime aikoina onnea: sain yllättäen ystäväni äidiltä kaksi tyhjän panttina ollutta ruukkua, mikä tietysti lämmitti mieltä kovasti! Ruukut pääsevät ehdottomasti käyttöön, kunhan vielä löydän vaalealle ruukulle lautasen. Kuvassa siis ihanat lahjaruukut. Kiitos T! <3


Kesäloma alkaa vedellä viimeisiään, apuaaa. Takana on massiivinen kirppismatka, ajettuja kilometrejä kertyi lähes 1500 kilometriä ja monta löytöä tuli tehtyä. Toki matkaan mahtui Mäntän kuvataideviikot, mökkeilyä Savonlinnassa sekä Kajaanissa. Ei siis ihan pelkästään kirppisten metsästämistä, mutta paljon sitäkin.

Kaunista heinäkuun loppua!

4 kommenttia:

  1. Kyllä tavaraa on mahdottomasti. Kiva kun löysit kukkaruukkuja. Mulla oli aikoinaan kaksi, en tajunnut että olivat Arabiaa ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arabian ruukkuja on aina ilo löytää! Toivottavasti Arabian ruukkuja tulee myös sinulle vastaan vielä.

      Poista
  2. Kivat löydöt! :) Itse löysin ison (olisiko halkaisijan ollut n.20cm) valkoisen Arabian sn ruukun Kontista muutama viikko sitten. Nyt olen koittanut löytää sille aluslautasta, mutta vielä ei ole onnni potkaissut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo kookkaat ruukut tuntuvat olevan harvinaisia. Toivottavasti aluslautanen löytyy jossain kohtaa!

      Poista