sunnuntai 10. tammikuuta 2021

12 kuvaa viime vuodelta ja uuden vuoden pohdintoja

Palataan vielä hetkeksi viime vuoteen. Instagram on aina loppuvuodesta kaikenlaisia kuvakoosteita pullollaan, myös monet blogit. Tykkään katsella ja lukea muiden blogeista yhteenvetoja menneestä vuodesta, siksi myös omalla tontillani pieni kuvapainotteinen katsaus vielä vuoteen 2020. Olipa vuosi, mutta nyt on jo uusi pyörähtänyt käyntiin! 

Uusi vuosi herättää aina jonkinlaisia harhaisiakin ajatuksia uusista aluista ja uusista tuulista. Myönnettäköön, että samoja tunteita se minussakin herättää. Ehkä blogin henkeen liittyen uuden vuoden parit materialistiset haaveet tulevat tässä: uusi (kierrätetty) sohva, Fauna-kulho rikkoutuneen tilalle (halvalla!), Scandia-aterimia lisää ja isompi valkoinen Kilta-tarjoiluvati (sellainenkin meni rikki) sekä valkoisia Kilta-teekuppeja olisi mukava löytää. Ja tietysti kaikki poskettoman halvat vanhat Artekit ja Tynelit voisivat hyvin osua kohdalle!

Tässä kuitenkin vielä ne kuvasuosikit menneeltä vuodelta.  Aika jalat maassa -meininkiä ja kirppislöytöjen yksityiskohtia monesta eri kulmasta. 













Herättääkö uusi vuosi ajatuksia uusista suunnitelmista tai (materialistisista) haaveista? Oikein mukavaa tammikuun jatkoa!

8 kommenttia:

  1. Hihhii, mullakin on vielä luonnoksissa vuoden 2020 kuvat -postaus, kun jotenkin olen jäänyt jumittamaan tähän aihepiiriin. Ja tosiaan, näitä on kiva lukea ja katsella muiden blogeista. Hienoja kuvia olet ottanut. Leinikki (vai lemmikki, oikosulku!) on yksi suosikkini sekä tuo ihana haukku (myös laukku)! Kirppishaaveisiin kuuluu erityisesti löytää lisää Arabian MS-mallin Schilkinin muotoilemia aamiaisosia, mutta eihän hakemalla mitään saa. Ei kyllä kotona istumallakaan :D Valoisaa kirppisvuotta sulle ja koko vuotta muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, sun kirppispostausta siis odotellessa vielä! Leinikit on kyllä ihania, jotenkin erityisesti kevääseen sopivia. Pidetään peukut pystyssä, että toiveiden kirppislöytöjä osuu kohdalle tänä vuonna!

      Poista
  2. Ihanat löydöt ja elämänmakuiset kuvat.

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniita kuvia!
    Tätä alkanutta vuotta tulee varmaankin värittämään jonkinasteinen koti-inventaario. Haluan lisää hengitystilaa meille, joten tavara vähenee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä myös kamppailen tavaran kanssa ja jotakin pitää kyllä kiertoon, vaikka samalla kaikkea kirppiskamaa tulee kuitenkin haalittua..

      Poista
  4. Tosi kauniita yksityiskohtia!

    Yritän tänä vuonna hieman hillitä itseäni kirppiksillä. Kirppishuuma iskee usein, enkä mieti ostoksia ihan loppuun asti. "Ihan kivoja" juttuja on kodissa tällä hetkellä liikaa. Tänä vuonna tavoitteena olisi myös itse vuokrata ensimmäistä kertaa elämässäni kirppispöytä tai vähintään yrittää myydä tarpeetonta tavaraa netissä. Vaikka olen itse aikamoinen kirppishaukka, niin ylimääräisen tavaran myyminen on ollut aina jotenkin hankalaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hillintä on kirppiksellä hyvästä, varsinkin jos on jo vaikka mitä, mutta se on myös tosi vaikeata. Mä olen aikaisemmin Turussa asuessani myynyt vähintään kerran vuodessa tavaraa hyllykirpparilla, mutta nyt Helsingissä en oikein tiedä, mikä paikka olisi hyvä. Täytyy tutkailla asiaa!

      Poista