torstai 19. lokakuuta 2017

Kukkapöytä!


Etsintä ja odotus palkittiin! Pari viikkoa sitten sunnuntaina tsekkasin rutiininomaisesti tori.fi:tä ja olin tippua tuolilta, kun silmiini osui kaunis, sopuhintainen ja lähialueella sijainnut k u k k a p ö y t ä . Tartuin heti puhelimeen (en tykkää soitella, mutta kukkapöytähimo ajoi epämukavuuden edelle) ja onnekseni pöytä oli vielä jäljellä! Oi, onnea. Sovin samaan iltaan pöydän noudon parin korttelin päästä ja hihkuin onnesta.


Kukkapöytäilmoitus oli ehtinyt olla vain vajaan tunnin ennen kuin sen löysin ja onneksi tartuin toimeen heti. Aivan ilmainen pöytä ei ollut, 45 euroa, mutta se on aivan erinomaisessa kunnossa. Lasitaso ja narut ovat ehjät ja maali ei ole lohkeillut tai pöytä ei keiku. Olen myyty!


Pöydän jalat ja runko ovat metallia ja narut tuntuvat muovilta. Pidän tämän kukkapöydän siroudesta kovasti ja se istuu mielestäni todella hyvin olohuoneen muiden huonekalujen kanssa. Alatasolla ei ole lasia, mutta sijoitin sinnekin yhden viherkasvin. Sokeripalamainen valaisin on löytynyt vuosia sitten kirppikseltä, mutta tykkään lampusta edelleen. Hauskaa on se, että tämän mallisia valaisimia on löytynyt ajan saatossa kaksi kirppikseltä. Molemmat sijaitsevat nykyään olohuoneessa.


Kukkapöydän tilalla oli ennen hyvin retro vuoden 1986 Bang & Olofsenin televisio. Hyvä design kyllä kestää, koska telkkari näytti monin verroin paremmalta edelleen kuin esim. 2000-luvun alun telkkarihirviöt. Nyt kuitenkin taivuttiin uuteen laitteeseen ja taulutelkkari on sijoitettu tummanruskean kaapin taakse vetomekanismilla. Kaappi näkyy hitusen näissä kuvissa.


Kuvasin myös orkideaa, mikä innostui kesällä kasvattamaan aivan valtavan kukkavarren. Nyt kaikki 10 kukkaa ovat terässä! Tammikuussa 2016 kirjoitin kukkivan orkidean ihmeestä ja nyt samainen kasvi päätti panna vielä paremmaksi.

Loistavaa loppuviikkoa!

12 kommenttia: