tiistai 26. joulukuuta 2017

Vanhat joulukortit ja bambikoru

Joulu alkaa jo taittua  ihmeen nopeasti joka vuosi ollaankin jo melkein välipäivissä. Katse alkaa olla kohti uutta vuotta ja korkeintaan tänään on enää luvassa joululauluja ja -ruokaa. Kameran muistikortilta löytyi vielä satsi jouluisempaa materiaalia, eli tapaninpäivän kunniaksi vähän jouluasiaa.Minulle yksi jouluperinne on korttien askartelu. Havahdun asiaan melkein poikkeuksetta joka vuosi, eli en ehdi useinkaan suunnitella kortteja pitkällisesti. Sain kuin sainkin tänäkin vuonna kortit silti postiin! Selvästi vähemmän kortteja nykyään lähetellään, mutta minusta tämä perinne on kiva.


Löysin läjän vanhoja joulukortteja Turun Manhattanilta 1,20 eurolla. Melkein päädyin siihen, että en raaski korttimateriaaliksi kuvia käyttää, koska suuri osa korteista on 1940-luvulla lähetettyjä. Osassa kortteja on merkintä "kenttäpostia". Minulle nämä kortit ovat todellista historian havinaa! Päädyin siihen, että säästin osan korteista, mutta suurin osa sai uuden elämän joulukortteina.


Kullanvärinen pieni bambikoru löytyi puolestaan Facebook-kirpputorilta 4 eurolla. Tämä suurisilmäinen söpöläinen on minulle todellinen joulukoru.

Rentoa tapania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti