perjantai 22. joulukuuta 2017

Luukku 22, koristetyynyt

22. luukku pitää sisällään koristetyynyjä. Monet tyynyistä ja tyynynpäällisistä ovat löytyneet kirpparilta. Ihan pelkästään koristeita nämä eivät ole, vaan näiden päällä myös löhöillään ja nojaillaan.

Luukku 22, koristetyynyt


Tämä kullankeltainen kirjailtu tyynynpäällinen löytyi ehkä vuonna 2011 Turun Manhattanilta. Koristekuvio on mielestäni edelleen ihana ja kaunis ja tyynyn paikka on aina ollut tuon tummanpuhuvan Askon nahkanojatuolin sylissä. Tykkään kontrastista, mikä näiden kahden esineen välillä on.


Jotain kertoo laiskuudestani, että päällinen on ollut alusta lähtien ilman vetoketjuja tai nappeja, eli yksi reuna päällisestä repsottaa vallattomasti auki. Näköjään repsotus on satunnaista, koska en ole saanut tehtyä asialle 6 vuodessa mitään..


Sohvan nurkassa asustaa pari muuta tyynyä: aikoinaan Huittisista kirppikseltä löytynyt Marimekon kankaasta tehty päällinen (tämä kuosi taisi tulla jokin aika sitten uustuotantoon, mutta kuvio on kai skaalattu pienemmäksi) ja melko toisenlaista ääripäätä edustaa jäykän villainen ruskeakeltainen päällinen, minkä bongasin vuonna 2014 Porvoon-kirppismatkalta.

Iloista perjantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti