keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Luukku 20, kynttilänjalat

Enää 4 yötä jouluun! Täytyy myöntää, että joulutunnelma ei ole ihan vielä löytynyt ja matkaan vasta tänään Turkuun, missä ehkä se kadoksissa oleva joulumielikin piileksii. Luukku 20, olkaa hyvät!

Luukku 20, kynttilänjalat


Kynttilänjalat tuntuvat olevan kirppiksellä sellainen niin sanottu helppo ostokohde. Jalat menevät usein aika pieneen tilaan ja kynttilöiden ympärille on kiva rakentaa erilaisia pieniä asetelmia. Nyt Turun-kodin keittiönpöydällä on Kilta-lautasen päällä Carmen-kynttilänjalat ja vihreä Arabian Sointu-sarjan jalka + lajitelma kuusenkoristeita.


Löysin tänä vuonna myös joulukalenterikynttilän! En ole erikseen edes tällaista etsinyt, mutta olin oikein mielissäni, kun törmäsin tähän ihanassa Töölön Putingissa (paperitavaraa myyvä kivijalkakauppa). Olen ostanut kalenterit, muistivihot ja joulukorttitarvikkeet juuri Putingista (ja, tämä ei ole maksettu mainos), eli voin lämpimästi suositella kyseistä paikkaa.


Olen harkinnut Sointu-kynttilänjalan myymistä, kun se on vähän yksinäinen yksilö muiden kynttilänjalkojen joukossa, mutta hyvä että en ole moista ratkaisua tehnyt, koska se on varsin monikäyttöinen. Asetelmassa ovat mukana tämän syksyn toiset joulukoristelöydöt. En voinut vastustaa näiden vähän vanhempien käpyjen ja pallojen kutsua Emmauksella (yhteensä 2,80 euroa).


Kaunista keskiviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tuo Sointu! En ole ikinä nähnyt moista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En tiedä, onko tällainen tummempi vihreä harvinaisempi kuin Soinnun vaaleammat sävyt.

   Poista
 2. Putingilla myös toinen liike Korkeavuorenkadulla vastapäätä Johanneksen kirkkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen Korkeavuorenkadun liikkeessä käynyt myös, mutta Töölön Putinki on mun suosikki <3

   Poista