tiistai 12. joulukuuta 2017

Luukku 12, keittiön hylly I

Ollaan jo kalenterin puolivälissä! Tänään avautuu 12. luukku, joka on omistettu keittiön astiahyllylle. Täällä blogissa ja Instagramissa usein vieraileva hylly päätyi mukaan kalenteriin, koska se on yksi keittiön kulmakivistä. Toivottavasti ette ole jo ihan kyllästyneet tähän hyllyyn!

Luukku 12, keittiön hylly I


Alun perin kahdesta hyllystä yhdistetty kokonaisuus on Kilta-astioiden koti. Tämä hylly voisi väljemmällä asettelulla olla siis myös kirjoille tarkoitettu tapaus esimerkiksi olohuoneessa. Olen ollut hyvin tyytyväinen tähän parinkympin Facebook-kirpputorihankintaan. Toki astiakaappi, missä olisi lasiovet, olisi varmasti järkevin ja pölyttömin astiansäilyttäjä, mutta kaikkea ei voi saada.


Hyllyllä on kesästä asti sijainnut Kilta-astiat värijärjestyksessä. Seuraavaksi taidan taas sekoitella kaiken väriset astiat sekaisin keskenään ja jossain kohtaa voisi myös testata muitakin astioita vaihteeksi Killan seassa.


Kuvasin tällä kertaa hyllyn vähän eri perspektiivistä kuin yleensä. Hauskaa, miten erilaiselta keittiön kulmaus yläviistosta näyttää.

Mukavaa tiistaita!

2 kommenttia:

 1. Kaunis hylly sekä siinä olevat astiat.
  Millä saat ne pysymään ilman pölyä.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Hyllyyn tulee tietysti pölyä, mutta vähemmän kuin luulin. Käytän strutsinsulkahuiskaa eniten ja sitten mikrokuituliinaa. Yllättävän hyvin tuo pölyhuisku toimii tällaisessa hyllyssä.

   Poista