tiistai 30. elokuuta 2016

Viime aikoina

Viime aikoina olen myynyt hyvällä menestyksellä kamojani Siivouspäivässä, mutta myös ostanut joitakin uusia tavaratulokkaita vanhojen tilalle. Siivouspäivästä tarttui mukaan vaatteita ja yhdet kengät. Yritän kuvata vaatehankinnat lähiaikoina tänne blogiinkin.

Viime aikoina olen puristanut itsestäni kasan työsuorituksia, kuin viimeistä päivää. Ja jonkinlainen viimeinen päivä eilen olikin, koska aloitin tänään pitkän opintovapaan. Hurjaa. Olen kahdeksan vuoden työputken jälkeen jälleen opiskelija.

Viime aikoina olen yrittänyt epätoivoisesti löytää osa-aikaista asumusta Helsingistä. Elokuun puolivälissä laitoin tosin hetkellisesti asuntoetsinnät jäihin, mutta nyt pitäisi laittaa asuntopyörät todellakin pyörimään. Turun-koti kanssa-asujan kanssa on siis ja pysyy, mutta nyt minä tarvitsisin katon pääni päälle myös Helsingistä. Onneksi Helsingissä on paljon ystäviä ja sohvia, mutta ennen pitkään kaipaan myös omaa huonetta. Jos siis sattumalta tiedät kivan kimppakämpän tai kaipaat itse kämppistä, laita ihmeessä meiliä! En ole itseäni kamalasti täällä blogin puolella esitellyt, mutta lyhyesti ilmaistuna olen sosiaalinen, siisti ja mahtava tyyppi (ja kirppishullu tietty myös).No, mutta palataanpa kirppislöytöihin. Siniset Kilta-mukit löytyivät Kaarinan Ykköstien kirpparilta yhteensä kolmella eurolla. Kun pohjassa ei ole Arabian leimaa, pääsee helpommin nauttimaan halvoista hinnoista.

Kustavintien varrelta Taivassalon paikkeilta löytyy kesäisin Annen kirppis -niminen paikka. Olen käynyt samaisella hallikirppiksellä useampana vuotena. Tällä kertaa matkaani lähti ihana Baret Waren peltitarjotin kolmella eurolla. Minulla oli samanlainen, mutta huonokuntoisempi yksilö aikaisemmin. Sain myytyä vanhan tarjottimen lauantaina pois ja nyt voin hyvillä mielin nauttia tästä kaunokaisesta.

En voinut vastustaa myöskään Antti Nurmesniemen Amigo-teräspannua, vaikka minulla on jo yksi tällainen ennestään. Miten olisin voinut jättää tämän ihanuuden kirppikselle, kun hintalapussakin luki vain 4,50 euroa!

Älyttömän hyvää tuuria samaisella kirpparilla, mutta huomasin maksaessani, että Ota tästä ilmaiseksi -laatikossa näkyi jotain rottinkista ja ilman sen suurempia tuumailuja, nappasin matkaani rottinkikehikon. Mielessäni oli, että kehikko voisi sopia Killan uuniastiaan. Ja kyllä! Rottinkikehikko istuu täydellisesti. En ole koskaan löytänyt esimerkiksi roskiksesta tai muualtakaan ilmaseksi mitään aarretta. Nyt onni siis potkaisi! Jee.Wanhasta Nestorista löysin 0,20 eurolla hyvin aarikkamaisen kaulakorun. En voinut myöskään vastustaa Arabian ruusukuvioista mummun kuppia (5 euroa). En tiedä, innostuuko äitini tästä kupista, mutta hän voisi mummun ominaisuudessa sitä ainakin käyttää.

Merete Mazzarellan Sielun pimeä puoli -kirja tarttui puolestaan matkaani Mimmin kirppiksellä jo jokin aika sitten. Vielä en ole kirjaa lukenut, mutta se odottaa lupaavasti yöpöydällä vuoroaan.

Hyvää syksyn odotusta ja aloitusta!    

8 kommenttia:

 1. En mäkään olis voinut noita vastustaa. Mahtavia löytöjä, kuten toi kahvipannu, mitenkä se niin halpa olikaan ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Amigo-pannu oli puoleen hintaan, eli siksikin se lähti niin halvalla. Sain tosin ekan Amigoni myös tosi halvalla. Luulenpa, että tätä Nurmesniemen pannua ei tunneta laisinkaan niin hyvin kuin Pehtooreita.

   Poista
 2. Tosi edullisia löytöjä olet tehnyt ja mahtava tuo ilmaiseksi tehty löytö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen tosi onnellinen tuosta rottinkilöydöstä <3

   Poista
 3. Toivottovasti sinulla nyt tästä lähtien alkaa ilmaislöytöjä tulla eteen, kun ensimmäinen on saatu pois alta! :) Ihan huippua, että löysit tuollaisen rottinkiaarteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos Kati! Toivotaan, että muita ilmaislöytöjä alkaa tupsahdella mun eteen.

   Poista
 4. Vautsi, miten hienoja aarteita! Tuo tarjotin on äärettömän kaunis ♥ Mulla on kans ollut se, mutta myin sen pois. Kaunis on pannukin ♥ Onkohan sillä ja Pehtoorilla muuta eroa kuin materiaali? Näyttävät ihan samanlaisilta =)

  Onnea opintoihin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Tykkään kovasti tuosta kurpitsatarjottimesta ja Amigosta, eli siksikin omistin ne kaikki hetkellisesti tuplana. Mun mielestä Pehtoorissa ja Amigossa on erona vain materiaali ja sitten tuo kannen nupin muoto.

   Poista