keskiviikko 24. elokuuta 2016

Siivouspäivä lähenee!

Valtakunnallinen Siivouspäivä tekee taas tuloaan. Lauantaina on varmasti moni menossa kirppistelemään, myymään tai vain fiilistelemään ja hipelöimään kirppiskamaa eri puolilla Suomea.

Aion suunnata viime vuotiseen tapaan Helsingin Ruttopuistoon (Vanha kirkkopuisto) ystäväni kanssa jo aamupäivällä myyntihommiin. Pidetään peukkuja, että säätiedotus pitää kutinsa: nyt lauantaiksi on luvattu kivaa ilmaa, pientä sateen riskiä iltapäivällä tosin on.


Kirppiskasseihin päätyi vaatteita, astioita, koruja, kenkiä. Suurin osa on täältä blogista tuttuja juttuja, mutta mahtuu mukaan myös muutakin tavaraa.

Jos sadesää ilmaantuu uhkaavasti sääkartoille, jään Turkuun ja teen nopean tempon päätöksi, josko perustan myyntipisteen jonnekin päin Turkua.

Onko Siivouspäivä monella mielessä?

8 kommenttia:

 1. Toki siivouspäivä on mielessä. Muistaakseni kerran tai kaksi olen ollut itse myyjänä. Viimeisimmät kerrat olen kierrellyt myyntipaikkoja. Meidän paikkakunnalla ei montaa näyttäisi olevan, joten ne on helppo kiertää aamupäivän aikana pyörällä.

  Myyntimenestystä sinun siivouspäivääsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitps Jaana! Helsingissä oli runsaasti myyjiä monessa paikassa, mutta ostajia myös. Olipa kiva ja onnistunut Siivouspäivä!

   Poista
 2. Siivouspäivä on mielessä, mutta en kovin perusteellista siivousta pysty tekemään ton huonon lonkan takia.
  Kyllä multa kans joutais kirppikselle tavaraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppikselle tavaroiden kerääminen ja vieminen on välillä aika työlästä, mutta tällaiset ilmaismyyntitapahtumat on kyllä kivoja!

   Poista
 3. Hyvää myyntionnea sinulle! :) Ihana idea tuo siivouspäivä ja itsekin voisin harkita osallistuvani, jos olisi jotain mitä myydä. Kävin kesällä niin tehokkaasti läpi kaikki kaapit ja varastot, ettei myytäviä juttuja taida enää olla juurikaan. Mutta toisaalta, nythän olisi hyvä tilaisuus tehdä löytöjä muiden myyntipöydistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ainakin Helsingissä oli niin paljon myyjiä, että mä en ainakaan voinut lopulta välttyä myös ostamiselta, vaikka olinkin aika tiukasti myymässä. Hienoa, että olet saanut karsittua tavaraa!

   Poista
 4. Vierastan kirppiksiä, joissa on myyjät paikalla, sekä myyjänä että ostajana. Joten jäi taaskin Siivouspäivä välistä, olen tainnut kerran kiertää Karhupuistossa. Pitäisi tsempata asian kanssa, kun on noita roskiksista pelastettuja, itselle turhia tavaroita kertynyt ihan liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään itse myydä paikan päällä, mutta ostaminen kasvokkain myyjän kanssa ei ole kovasti minunkaan mieleen. Kannatan siis enemmän hyllykirppiksiä, niistä olen parhaimmat löydöt tainnut tehdäkin.

   Poista