maanantai 5. joulukuuta 2016

Herkkukulho!

Huomaatteko jotain uutta kuvassa? Tai siis vanhaa, mutta uutta. Kyllä, repsahdin ja hankin itselleni marraskuun alussa synttärilahjaksi emalisen kirsikkakulhon! On se ihana, eikö vain?


Tämä kulho on sellainen, että olen kuolannut sitä erityisesti Instagramissa ja Pinterestissä. Olin ajatellut, että kirsikkakulho on vain kaukaisten haaveiden kulho, mutta joskus haaveet taitavat toteutua! Kulho löytyi Facebook-kirppikseltä ja voin sanoa, että aivan ilmaiseksi kulho ei vaihtanut omistajaa.


Vastapainoksi myin tässä jokin aika sitten pois pienen sydänkulhon. Joskus aion vielä omistaa ison sydänkulhon, mutta katsotaan koska tämä päivä tulee. Ehkä sitten alkaisi olla minulle sopiva kulhokokoelma koossa. Nytkin aiheutti jo päänvaivaa, että minne saan nätisti nämä kulhot aseteltua. Kilta-hyllyyn jäi Kehäkukka ja tämä kirsikka. Kaappien päälle joutuivat tatit ja Domino.


Tämän kuvion suunnittelija taitaa olla tuntematon, mutta jos joku lukijoista tietää kulhosta enemmän, otan vastaan erittäin mielelläni lisäinfoa!

Leppoisaa viikkoa ja mukavaa huomista itsenäisyyspäivää kaikille!

12 kommenttia: