maanantai 12. lokakuuta 2015

101 ja syksyn kirppissatoa

Euron juoru (Taivassalon kesäkirppis).


Takana on vähän yli puolitoista vuotta bloggaamista ja 100 postausta. En alun perin ajatellut kovinkaan syvällisesti kun tämän blogin perustin, että millaista blogin rustaaminen onkaan: valokuvaamista, valokuvaamista ja taas valokuvaamista (ja vähän kirjoittamista + kuvien käsittelyä).

                                                                                                                                 Puupalikat euron (kesäkirppis, Taivassalo).


Eka vuosi meni suht tasaisesti ja hiljaisesti, mutta jossain vaiheessa alkoi teksteihin ilmestyä myös kommentteja. Viimeistään sen jälkeen, kun aloin itse aktiivisemmin kommentoida samanhenkisiä blogeja, on kommentteja ilmestynyt tällekin tontille kivasti. Kiitos tästä kuuluu teille kaikille ihanille lukijoille! Kommentit ovat bloggaamisen suola!

                                                                                                                            Sarviksen henkari 1,50 euroa (Wanha Nestori).


Olisi hauska kuulla, millaisia juttuja toivoisitte lisää. Joskus kirppislöytöjen esittely tuntuu puuduttavalta, mutta toisaalta se on myös tämän blogin ydin enkä oikein tiedä, mistä muustakaan kirjoittaisin. Pilviraitti-blogin Viivi raotti yksityisyyden verhoa jokin aika sitten ja teksti oli mielestäni tosi kiva. En itse taida uskaltaa kamalasti paljastuksia tehdä, mutta jotain toki voisin itsestänikin kertoa, jos sellaista kaivataan.

Viherkasvi Henrikin pihakirppikseltä, 1 euro.


Kommenttiboksissa (tai Instagramissa) on kyselty tekstiä mm. omistamistani peltipurkeista, vaatelöytöjen esittelemistä päällä (tämä hirvittää!) ja lisää sisustusjuttuja. Myös Facebook-sivujen perustamista Kirppisrakkaudelle on ehdotettu. Sana on siis vapaa!

Euron viherkasvi Henrikin pihakirppikseltä.

Kuvituksena sekalaisia kirppislöytöjä syys-lokakuulta. Postaamatta on mm. vielä kasa vaatteita ja viikonlopun HRDV-löydöt. Palataan asiaan!

10 kommenttia:

 1. Hienot puupalikat olet löytänyt edullisesti. Itsekin ostelen aina välillä viherkasveja kirppareilta, kun sieltä saa monesti niitä paljon edullisemmin kuin kaupasta..

  Kommentit ovat tosiaan bloggaamisen suola! Mä niin tykkään lukea näitä kirppispostauksia, joten toivottavasti et kokonaan puudu niiden tekemiseen :D Tykkäisin katsella myös sisustuksesta kuvia (niiden kauniiden ja tarkasti mietittyjen ja rajattujen kuvien lisäksi tykkäisin katsella myös ihan arkisia kuvia kodista). Pidän myös tuollaisista teksteistä, jollainen Pilviraitti -blogissakin oli. Eli kerro ihmeessä itsestäsi jotain.. Musta olisi esim. kiva kuulla, että mistä sun kirppistely innostus on alkanut? Mä kyllä tykkään lukea monenlaisia postauksia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos kommentista Valtavirrassa! En mä aio puutua kirppispostauksiin, joskus vaan tuntuu, että toistaa tiettyä kaavaa vähän liiaksi ja siksi haluaisin saada vähän uusia ideoita. Ja kivaa, että tykkäät monenlaisista postauksista, täytyy jossain kohtaa duunata esim. just tuollainen kirppisinnostuspostaus.

   Poista
 2. Ehdottomasti facebook-sivut! Itellä tulee nykyään sitä kautta seurattua blogeja enemmän kuin vaikka bloglovinin kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebook on vähän kaksipiippuinen, koska jos sivua ei seuraa aktiivisesti, ei uusin postaus/päivitys nouse tykkääjien feediin, eli en ole ihan varma, onko FB paras tapa tavoittaa lukijat/tykkääjät. Mutta kiitos ehdotuksesta, laitan idean hautumaan mietintämyssyyn.

   Poista
 3. Aloittaessani bloggausta mä en voinut kuvitellakaan, miten iso työ yhden postauksen takana on. Juttu luetaan parissa minuutissa, mutta sen tekemiseen menee ainakin mulla useampi tunti =) Tosin tämä niin ihana harrastus, että sillä ei ole merkitystä. Ja kommentit on tosiaan ihania ♡

  Mä odotan sun HRVDE kuulumisia, kun mulla jäi itsellä messut väliin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta tuo työnmäärä! Varsinkin kuvaaminen tuntuu olevan mulle todellinen aikasyöppö. Ja silti kuvat on just se, mikä eniten tuntuu kaipaavan parantamista. Ihan hyvä tosin, että oppii uusia juttuja.

   Poista
 4. Minäkin olen ostanut kirppikseltä kukkia..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasveja on kiva ostaa kirppiksiltä, kun ne tuntuvat olevan yleensä aika sitkeitä tapauksia.

   Poista
 5. Mun mielestä on hyvä jatkaa blogissa sillä linjalla, kuin itsestä tuntuu parhaimmalta. Ainakin itse olen huomannut, jos yritän väkinäisesti kirjoitella jostain, niin yleensä lopputulos ei ole kovin hyvä, eikä kiinnosta juuri ketään. Mua jännitti ihan kamalasti kertoa jotain itsestäni ja mietin onko se niinkään tarpeellista sisustusblogissa, mutta oli kiva huomata, että postauksesta tykättiin. :) Joten jos siltä tuntuu, että jotain haluat kertoa itsestäsi, niin rohkeasti vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen ihan samaa mieltä. Jos yrittää tehdä jotain muuta, mikä tuntuu omalta, alkaa se varmasti näkyä myös. Katsotaan nyt, innostunko raottamaan pikkuisen yksityisyyden verhoa - ehkä ensin kypsyttelen asiaa.

   Poista