tiistai 17. helmikuuta 2015

Lumppui, mut ei niin retroi

Vaatetta. Kuvan pääosassa tosin MK-tuotteen henkari ja Marimekon Bo boo -pussilakana.


Vaatteiden kuvaaminen on pirullista hommaa. Lähtötilanne oli kuitenkin otollinen, koska aurinko jaksoi paistaa. Lopputulos ei ole ihan sitä tasoa kuin kuvittelin, mutta menköön. Vaatelöytöjä viime ajoilta, olkaa hyvä.Punaoranssit haalarit ovat todellinen päivän piristys. Aina, kun laitan nämä päälleni, keräävät ne kehuja. Vaatteen energistä väriä on kieltämättä vaikea olla huomaamatta. Sortsihaalarit ovat asos.com:n ja nämä löytyivät parilla eurolla Hassiselta.

                                                          Hämärä kuvatodiste haalarista käytössä. Etualalla Cafe Artin ihana korvapuusti.


Italialaisessa villaneuleessa on hauskat lepakkomaiset hihat. Metsänvihreä väri toimii aina. Neule löytyi Pelastuarmeijalta.

Raitapaidan selustassa on napit. 

Perusvaate. Eilen näin jossain jokakeväisen muotitekstin: seiloriraidat tulevat taas. Voiko sama muoti-ilmiö todellakin pukata kerta toisensa jälkeen joka kevät? Voi. Kai. Myös tämä yksilö löytyi Pelastusarmeijalta. 

On asioita, joita en voi vastustaa: 100 %:n villa ja silkki. Tästä paidasta en ole enää edes varma, mistä se löytyi, mutta ei euron hintaista silkkipaitaa vain voi jättää ostamatta. Katsotaan, saanko lyhennettyä paidan hihat.

Lisää raitaa ja silkkiä. Tämä Marimekon silkkipaita on todellinen helmi. Ostin paidan sen enempää harkitsematta FB-kirppikseltä ja yllätyin todella positiivisesti sen hienoudesta. Paita on päällä aivan eri maata kuin henkarilla roikotettuna.

6 kommenttia:

 1. Onpa kyllä kauniita vaatelöytöjä! :) Minusta kivojen vaatteiden löytäminen kirppikseltä on hankalaa, ja ehkä juuri siitä syystä olen hämmästellyt täällä silmät pyöreinä niin näitä uusimpia kuin sun aiempiakin vaatelöydöksiä. Syynäätkö miten tarkkaan kirppispöytien vaatevalikoimia? :) Minä oon tosi laiska edes pläräämään niitä henkareita, ja yleensä jos jotain vaatetta löydän, se on todella esillä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kerran tosi kivasta kommentista! Voisin kirjoittaa vaatteiden löytämisestä ja ostamisesta kirppikseltä ihan erikseen vaikka postauksenkin. En itse asiassa ihan kamalan tarkkaan syynää rekkejä, mulle on pikemminkin kehittynyt tehokas materiaalihaukan katse...Ja toki rakkaus vaatteisiin ja muotiin varmaan vaikuttaa myös siihen, että jaksaa katsella myös epämääräisissä oloissa majailevia vaatteita.

   Poista
  2. "Miten metsästää vaatteita kirppikseltä" on kyllä hyvä postausidea! Toteuta ehdottomasti, tulisi oikeasti tarpeen (minun lisäksi varmasti muillekin)! ;)

   Poista
  3. Täytyy kokeilla, jos saisin aikaiseksi jonkinmoisen Eevan vinkit -tyyppisen tekstin..

   Poista
 2. Jossakin vilautettiin uusimpia muotitrendejä ihan pari päivää sitten. Vihreä väri kuulema tekee tuloaan; vihreitä löytöjä sinullakin. Piri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, vihreä on ikisuosikki. Huvittavaa, että se(kin) on nyt sitten muodissa!

   Poista