sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Viikonlopun kirppismatkan lopputulos

Kaksi huonolaatuista tablettikuvaa massiivisen kirppismatkan lopputuloksesta. Eilen käännettiin auton nokka kohti Tamperetta. Suuntana oli Kissakahvila, Työväen teatteri, japanilainen ravintola ja tietysti kasa kirpputoreja. Kahteen päivään mahtui seitsemän kohdetta ja aikamoinen lovi kukkarossa...Kuvaan löydöt vielä paremmin ja esittelen eri paikat ihan kuvien kera, mutta tässä nyt alkuun tällainen kuvallinen tunnustus.


Ja kyllä! Mukana on myös uusi Pikku Pehtoori. Hurjaa. Tai siis hurjan ihanaa.

6 kommenttia:

 1. Ooooh! Lisäpostauksia odotellessa. :) Kerrohan sitten kissakahvilastakin enempi, sinne tars kyllä itekin päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lisätekstiä ja kuvia tulossa, kunhan selätän flunssan ja kiirus töissä hieman rauhoittuu. Kissakahvila oli kyllä tosi kiva, suosittelen. Ainoa miinus oli tarjoiluiden aika kalliit hinnat.

   Poista
 2. Wau! Mielenkiinnolla odotan millä kirpputoreilla olet käynyt. Eilen kävimme Forssan kirpputoreilla -sinun vinkkien mukaisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hauskaa että Forssa-postauksesta on hyötyä. Löytyikö mitään kivaa? Kirjoittelen paremmin Tampereen reissusta, kunhan ehdin.

   Poista
 3. Oolalaa, siellä ollaan taas oltu iskussa, hyvähyvä! :) Käyhän kuule lukasemassa blogistani uusin päivitys, siellä oisi teikäläiselle pieni blogihaaste. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, ihan eka blogihaaste ikinä. Tämä on jännää! Kiitos siis haasteesta, ryhdyn toteuttamaan sitä, kunhan vähän työtahti hellittää.

   Poista