lauantai 29. helmikuuta 2020

Vaatetta, koruja ja yksi tyynyliina

Olen löytänyt sisustukseen pieniä uusia (vanhoja) juttuja kirppikseltä. Yksi helppo keino saada hitunen vaihtelua, on testata erilaisia kodin tekstiilejä. Kirpparit tuntuvat olevan potentiaalisia tyynyjä ja tyynynpäällisiä pullollaan.


Olisi kiva löytää vielä lisääkin uusia pieniä sohvatyynyjä hieman raikastamaan olohuoneen melko tummaa värimaailmaa. En tiedä, onko mustavalkoinen juuri sitä, mitä etsin, mutta tykästyin kovasti Marimekon Keisarin kruunu -kankaasta tehtyyn tyynyliinaan, kun sellaisen löysin  Hyvinkään ICare-myymälästä 8 eurolla (miinus 10%:n kantisale).


Tajusin vasta jälkeenpäin, että tämä ei olekaan ensimmäinen kerta, kun hankin tätä kuosia: syksyllä 2016 ensimmäistä Helsingin kämppäni pöytää koristi myös Keisarin kruunu -kangas, mutta eri värisenä. Tuon toisen kankaan myin jossain kohtaa Siivouspäivässä, kun pöytäliinalle ei enää ollut tarvetta (peitin siis vuokranantajan ei-niin-kaunista pöytää tuolla liinalla...).


Samaisella Hyvinkään reissulla nappasin mukaani myös muhkean harmaan villapaidan. Paita on alkujaan InWear-merkin ja isoin osa paidan matskusta on villaa. Pakastin paitaa pari viikkoa ja pian ajattelin testata vaatetta ihan käytännössä. Villapaita maksoin kuusi euroa (miinus kantisale).


Koruharakkana en voinut jälleen vastustaa paria rintaneulaa. Nämä yksilöt tulivat vastaan Turussa minulle uudessa secondhand-paikassa, Linnankadulle avatussa Merkitys Second Hand Shopissa. Rintaneuloille jäi hintaa vain euron kipale.


Tuon hauskan porkkanakorun hieman piilossa oleva kiva yksityiskohta on punainen naru, mistä porkkana roikkuu. Korussa on ehdottomasti jotain Aarikkaan viittaavaa, vaikka koru ei varmaankaan ole Aarikan tuotantoa. Tuo metallinen isokokoinen rintaneula on melko näyttävä ja pidän sen lehtimäisestä muodosta.



Vaatepuolella olen yrittänyt rajoittaa vaatteiden hankkimista kovalla kädellä ja olen pysynyt parin vaatteen kuukausitaktiikassa. Tämän Vuokon puuvillaisen A-linjaisen takin löysin Facebook-kirpparilta. Takki näyttää huomattavasti kivammalta päällä, kuin kuvassa. Maksoin takista 27 euroa. Takissa mielestäni hieno yksityiskohta on tuo keltainen vetoketju ja tietysti myös keltaiset tikkaukset.

Nyt kohti maaliskuuta! Hurjaa, miten pian kevät on jo täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti