torstai 23. marraskuuta 2017

Kirppispöytä

Vein tänään Kirppis-Center Manhattanille viikoksi tavaraa myyntiin. Toivon kovasti, että en joudu kantamaan kamalasti samoja kamoja takaisin kotiin. Jos ja kun kaikki ei mene, laitan Kontin keräysastiaan ainakin osan.


Myynnissä on vaatteita, astioita, koruja, kenkiä, laukkuja. Tuntuu, että tavaraa on vähemmän kuin yleensä, mutta voi olla, että olen väärässä. Ehkä voisi olla jopa enemmän valikoimaa, mutta ainakaan myyntipöytä ei ole aivan tupaten täynnä.


Hintalappujen hakureissulla haksahdin tietysti pariin asiaan. Ja myös tänään, kun vein lastin myyntipaikalle. Näistä löydöistä lisää myöhemmin! Pitäisi välttää kirpparilla käymistä, vaikka myyntiaikana juuri sitä pitäisi tehdä, jotta pöytä pysyy kuosissa. No, kunhan jonkinlainen tasapaino myynnin ja ostosten välillä säilyy, niin voitolla ollaan.


Olen myös kehittänyt pahalaatuisen addiktion kirppismyynnin seurantaan. Nyt, kun homma hoituu verkossa, koen melkein pakottavaa tarvetta käydä Kirppari-Kallessa jatkuvasti tsekkaamassa, miten tavara on liikkunut. Ehkäpä jonkinlainen anonyymien kirppismyyntiaddiktien kerho olisi paikallaan!

Ps. pahoittelut suht huonolaatuisista kännykkäkuvista

10 kommenttia:

  1. Mä liityn addiktiporukkaan heti! Kans jatkuvasti kyttäämässä myyntejä! Hahah, ollaan ehkä vähän höpsöjä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, että en ole addiktioni kanssa yksin! Vähän höpsöä se kyllä on kieltämättä...

      Poista
  2. Juu, Kirppari-Kalle koukuttaa pahasti, liityn myös AKMA-porukkaan;) Onneksi addiktio lievittyy kun myyntijakso päättyy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeen koukuttava juttu tuo myynnin seuraaminen. On ihan totta, että myyntijakson loputtua addiktio onneksi sentään laantuu, kunnes seuraava myyntikerta taas koittaa.

      Poista
  3. Ojjoj, ilmoittaudun heti myös kirppisseuranta addikteihin. Turussa Manhattan on se kirppis missä tulee käytyä siellä päin liikkuessa. Ei suosikkini, mutta ainakin kierrettävää riittää. Oletko tavannut laskea kirppispaikan `tuottavuutta` koskaan? Itse lasken aina vuokran osuuden myynnistä ja aikamoisia vaihteluja on eri myyntikertojen välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että en yksin kärsi tästä addiktiosta! Ja juu, lasken myös kirppispaikan tuottavuutta. Mulla Manhattanilla on pyörinyt suunnilleen samoissa luvuissa myynnit usein, vaikka viime kerralla tulos oli parempi. Nyt on jännä nähdä, miten tällä kertaa menee.

      Poista
  4. Sama addiktio täällä! Allekirjoitan myös tuon että myjntiviikot vaihtelee paljon. Itse olen alkanut ajatella että minulle turhasta tavarasta kaikki voitto on voittoa. ☺ Ihanaa kun täysi koti pikkuhiljaa väljenee ja tulee pieni bonus rahana. ☺
    Nyt olen jonkinaikaa myynyt mutta on ollut lukuisia vuosia kun ei ole ollut energiaa siihen. Silloin olen myös lahjoittanut ja sekin on hyvä tunne☺😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, myyminen kirpparilla ja lahjoittaminen tuottaa aina hyvän tunteen, kun tavarasta pääsee eroon. Mä en ole Helsingistä löytänyt hyvää myyntipaikkaa vielä ja en ole pariin vuoteen myynyt kirpparilla. Onneksi on sentään Siivouspäivä-tapahtumat, missä tulee myytyä tavaraa aina!

      Poista
  5. Mukava nähdä, että kirpputorilla on siistiä ja tavarat järjestyksessä. Täytyisi myös käydä kirpputori-kahvilassa jossain vaiheessa. Ja ottaa samalla vaikka ystävä sinne mukaan. Se onkin mukava tapa viettää päivää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nykyään Kirppis-Center Manhattanilla on toisenlaiset pöydät ja loosit, mutta aikoinaan tuolla oli helppo pitää pöytää siistinä. Kirppis-kahvilat on tosi kivoja, niitä voisi olla enemmänkin!

      Poista