maanantai 30. lokakuuta 2017

Mahtava yllätys

odotti minua Helsingissä, kun raahauduin flunssaisena kotiin Venetsiasta. Paluumatkamme viivästyi monella tunnilla, kun missasimme jatkolennon Venetsian sumun takia. Ystäväni olivat majoittuneet luonani poissa ollessani ja keittokomeron ikkunasyvennyksessä odotti minua tällainen kello-ihanuus!Olin aivan ällikällä lyöty! Ihailin samaista kelloa huhtikuussa Saksassa kirpparilla ja nyt tuo nakuttaja oli lennähtänyt lahjaksi minulle <3 Postasin keväällä hypnoottisen kellovideon Instagramiin. Muistan, että kirpparilla sen alkuperäksi kerrottiin Tsekit (tai siis tuolloin Tsekkoslovakia) ja myyjä oli hyvin tietoinen kellon keräilyarvosta ja hienoudesta.


Kellossa on merkitä Prim ja en ainakaan vielä ole löytänyt kovinkaan paljon tietoa tästä tsekkiläisestä kellovalmistajasta, mutta ainakin herätys- ja pöytäkelloja tämä merkki on aikoinaan valmistanut.


Kellon ehkä hienoin ominaisuus on sen liikkuvat silmät! En kestä! Kello on vedettävä ja se nakuttaa edelleen tasaisen varmasti, vaikka ikää sille onkin jo kertynyt. Kieltämättä pöllö pitää melko kovaa ääntä, mutta ehkä hieman isokokoisemmassa asunnossa kelloa voisi pitää koko ajan myös päällä.

Kiitos, kiitos, kiitos L & U!

12 kommenttia:

 1. No wau! Miten hieno kello ♥

  Kurja kuulla, ettei kotimatka mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Toivottavasti matka kuitenkin oli hieno, flunssasta huolimatta =) Mä haluaisin kans joskus päästä Venetsiaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitod Johanna! Matka sujui muuten oikein hyvin, mutta flunssa vie tietysti aina voimia. Toivottavasti sä pääset joskus vielä Venetsiaan - se on maaginen (ja kummallinen) paikka!

   Poista