maanantai 31. heinäkuuta 2017

Kesävaatteita kirppikseltä

Jokaisen vuodenajan vaatteita on mielestäni suht helppo löytää kirppikseltä. Taitaa kuitenkin olla, että omassa vaatekaapissani on enemmän kylmän ajan kuteita kuin kesähepeniä. Tänä suvena ei tosin hellevaatteita kamalasti ole tarvinnut.

Törsäsin kesäkuun loppupuolella Töölön Relovessa mielestäni aivan ihanaan vanhempaan Marimekon paitaan/takkiin. Olen itse vaatetta käyttänyt nyt kesäsäällä takkina, mutta katsotaan, jospa talvella tätä tulisi käytettyä ns. sisävaatteena.
Takki on ihanan vahvaa puuvillaa ja kangas on tosi hyvässä kunnossa. Hetken mietin, maksanko 40 euroa tästä yksilöstä, mutta onneksi tein niin.

Töölöntorin Kaivarin kanuuna oli kesäkuussa tekemäni vierailun aikana kovin tyhjillään. Olen yllättävän vähän käynyt tuolla, useammin piipahdan juuri saman torin reunalla olevassa Relovessa. Tein kuitenkin lopulta kaksi mieluisaa löytöä Kanuunasta: lyhyen college-paidan kahdella eurolla ja COSin harmaan mekon 3,50 eurolla. College on ihanan pehmeä ja tosi kasaria (100 %:sta puuvillaa, made in Greece) ja mekon materiaalit ovat huiput: puuvillaa, silkkiä.Jo alkuvuodesta bongasin Relovesta Hugo Bossin silkki-viskoosi-housut 25 eurolla. Housujen kuviointi on kuin akvarellimaalaus. Vielä housut eivät ole olleet käytössä, koska ne ovat hitusen liian isot minulle. Tosi harmi, koska housut ovat mielestäni todella kauniin väriset ja toivottavasti totun käyttämään näitä pöksyjä, vaikka ne vähän liian väljät ovatkin


Halpa ja kesäinen toppi löytyi puolestaan Turusta Yliopistonkadun Pelastusarmeijalta 1,50 eurolla. Materiaalina on viileä viskoosi. Kiitos saaristossa hengailun, olen tänä kesänä sen verran ruskettunut, että vaatteen vaalea ei aivan mätsää ihooni.Nyt on lomat lomailtu ja huomenna alkaa taas enemmän tai vähemmän arki. Mukavaa elokuuta ja kesän jatkoa kaikille! Kiitos myös monesta mukavasta kommentista edelliseen postaukseen <3.

2 kommenttia:

  1. Toppi on tosi kiva ja housujen väristä pidin tosi paljon. Eikö niitä voisi kaventaa minusta näyttää, että jopa helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nila! Housujen ns. ongelma on vyötärössä, kun kiristyssysteemi ei mene koko matkalta, vaan vain edessä. Virittelin housuihin vyö, eli ehkäpä saan käytettyä noita kaunokaisia sittenkin.

      Poista