sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Syksyä kohti

Vaatekaappiin on löytänyt tiensä muun muassa kasa mustia vaatteita. Selvästi syksyisemmät ja talvisemmat vaatekappaleet ovat innostaneet jo jonkin aikaa.

Lindexin mustat viskoosihousut ovat enemmänkin kesähousut, mutta olen niitäkin pari kertaa käyttänyt, kiitos lämpimän alkusyksyn. Housut löytyivät Kirppis-Center Manhattanilta Turusta vitosella. Salon suurkirppikseltä bongasin puolestaan Nanson napillisen paidan 3,50 eurolla, aika kesäinen yksilö kyllä tuokin.
Alpakkavillainen hame, Dixi Coat -takki ja sininen viskoositoppi löytyivät ystäväni kirppiskassista Siivouspäivänä. Teimme pari vaihturia, eli näille vaatteille ei tullut näennäisesti laisinkaan hintaa. Tällaiset vaihtokaupat ovat ihan parhaita!  

Musta villahame on todella lämmin, katsotaan, tuleeko tarpeeksi kylmää tulevana talvena tälle hameelle. Dixi Coatin villakankainen takki kultanapeilla on super ihana, mutta pelkään, että takki on sittenkin hitusen iso minulle. No, täytyy katsoa, jos paksumpi villapaita takin alla auttaa asiaa. Sininen toppi henkii 1980-lukua ja kesäpäivää, eli ensi keväänä ehkäpä on seuraavan kerran topin aika.Helsinkiin muuton jälkeen olen käynyt parikin kertaa kirppareilla. Kampin kirppikseltä löytyi kolmella eurolla Zaran mustat housut. Itse asiassa omistan nykyään myös toiset Zaran housut, tummanharmaat, mutta niitä en vielä kuvannut, palaan housuihin ehkä vielä myöhemmin (ihan ostopaikankin takia = minulle uusi Relove Töölössä).


Marimekon kaunis villatunika löytyi puolestaan Siivouspäivänä. Ihan halvalla vaate ei irronnut (15 euroa), mutta ehkäpä ostos on sen arvoinen. Täytyy ehkä toivoa viileää talvea, että pääsen käyttämään tätä vaatetta myös.

Osa varmasti muistaa kiintymykseni nahkahameita kohtaan? Vieläkään ei tummansininen mokkanahkahame kävellyt minua vastaan, mutta tämä turkoosinvihreä hame on melkein yhtä ihana kuin tummansininen. En voinut jättää hametta Kirppis-Center Manhattanille neljällä eurolla.

Ihan pelkkiä vaatteita en ole sentään bongaillut. Hyvää kirppistuuria Turun Manhattanilla edustaa syvän tummansininen Saara Hopean maljakko. Tämä vaasi maksoi vain 2,50 euroa! Olen löytänyt vuosia sitten vihreän samanlaisen yksilön vähintään yhtä halvalla, eli näiden maljakoiden kohdalla on käynyt oikea tuuri.
Pari pokkaria on tarttunut matkaan myös: 1,50 eurolla Maskun Wanhasta Nestorista Katja Ketun Hitsaaja ja Kirppis-Center Manhattanilta Olli Joen Miehiä ja ihmisiä (muistaakseni 2 euroa). Pokkareiden alta pilkottaa mustat trikoot, vaatelöytö sekin Kirppis-Center Manhattanilta parin euron hintaan.  

Tällaisia kirppislöytöjä tällä kertaa. Yritän kuvailla Helsingin-löytöjä lisää pikku hiljaa, kunhan muistan ottaa kunnollisen kameran joku kerta mukaani Turusta. Mukavaa syksyä ja alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Hyviä vaatteita löysit kirpparilta. Nuo maljakot ovat ihania, kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Olen kyllä tyytyväinen vaatelöytöihin ja varsinkin tuohon maljakkoon.

   Poista
 2. Heeii, tulipa mieleen kun nyt osittain asustelet Helsingissä, että jos olet edelleen vailla tälläistä Kilta(-tyyppiistä) kastikekannua:
  http://www.oravanpesa.net/2015/02/kirppikselta-poimittua.html
  Niin sellainen oli ainakin vielä perjantaina Kyläsaaren Kierrätyskeskuksella. Musta, ainakin nopealla silmäyksellä ehjä, hinta 7 euroa. Sijaitsi hämäävästi kassan viereisellä korupöydällä, täynnä koruja...

  Siitä kannusta tulet aina mieleeni, jostain syystä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Kati! Itse asiassa tuo kastikekannu on Franckin B-sarjaa/astiastoa ja olen päättänyt, että keskityn Kiltaan, ettei mene ihan mahdottomaksi... Tuo kastikekaadin on kyllä söpö pullero!

   Poista