sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

PääsiäistunnelmiaPääsiäinen on vierähtänyt Turussa rennossa tunnelmissa matkaväsymystä selätettäessä. Itse asiassa jetlag on ollut paljon pienempi kuin kuvittelin: torstainen työpäivä meni aika sumussa, mutta nyt on ollut hyvää aikaa vain venyä ja vanua kotosalla, tavata ystäviä, katsella valokuvia, hehkuttaa Japania ja syödä paljon. Eilen pyörähdin parilla kirppiksellä, mutta löydöt jäivät niukiksi, niistä myöhemmin lisää.

Tein pari pääsiäishenkistä asetelmaa koristamaan kotia. Olohuoneessa pääosassa ovat kauniit tulppaanit (minulle yllätyksenä markettikimpusta kuoriutui tällaisia ei-ihan-tavallisia tulppaaneja...en tiedä tulppaanilajikkeista mitään) ja parit Japanin-tuliaiset. Nämä onnentuojat sopivat mielestäni pääsiäiseen mitä parhaiten. Pari muutakin tassua heiluttavaa kisua toin mukanani, esittelen ne kyllä myöhemmin myös.
Keittiöön sijoitin vahatekniikalla koristellut kananmunat Kilta-kuppeihin. Ylimmäisemä tuplakupissa lepää viime vuonna Budapestista hankittu koristemuna, muut olen itse tehnyt joitakin vuosia sitten.

Rentouttavaa pääsiäisenaikaa! Palataan Japani-asioihin myöhemmin, viimeistään ensi viikonloppuna.

12 kommenttia:

 1. Ihanaa, että olet kotiutunut ♥ Sieltä kaukomailtahan tosiaan lennot kestää aika kauan eli ei ihme, jos seuraavana päivänä ei ole ollut ihan normaali olotila =)

  Kauniita kuvia, asetelmia ja munia ♥ Iloista pääsiäistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos Johanna taas kivasta kommentista! Mukavaa pääsiäistä myös sulle!

   Poista
 2. Kivoja tunnelmia :) Hyvää ja onnistunutta kotiinpaluuta sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! Onneksi on ollut tämä pehmeä lasku melkein lomalta lomalle..

   Poista
 3. Japanista on kyllä aina pakko tuoda muutamat maneki nekot kotiin onnentuojiksi. Odotan innolla Japani-postauksiasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo onnentuojat on kyllä ihania. Japanissa oli kyllä tosi paljon kaikkea "söpöä ja ihanaa", mitä olisin halunnat kantaa matkalaukullisen mukanani..

   Poista
 4. Ihania kuvia. Minäkin odotan kovasti Japani-postauksiasi :)
  Leppoisaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Katsotaan nyt, millaisen postauksen saan Japanista aikaan. Tuntuu, että sanottavaa olisi paljon, mutta yhtä aikaa on vähän lamaantunut jopa kaikesta ihanuudesta. Leppoisaa pääsiäisen jatko myös sulle!

   Poista
 5. Onnittelut kauniista Ebba Masalinista;)

  VastaaPoista