lauantai 7. marraskuuta 2015

Kierrätyskeskuksesta

Kävin pitkästä aikaa Kirkkotien Ekotorilla. Kaikista astioista ja koriste-esineistä oli 50 %:n alennus. Tämä alennusprosentti koitui kohtalokseni  minunhan piti vain katsella, mutta en lopulta pystynyt vastustamaan aletuotteiden kutsua.

Samainen ruskea kulho vilahtikin jo edellisesssä postauksessa. Olin aikaisemmin käännellyt käsissäni tätä Wärtsilän Finelin emalikulhoa, mutta 15 euroa vähän riskuisesta astiasta oli mielestäni liikaa. Alennus muutti mieleni ja nappasin nyt kulhon itselleni. Jotain kuivaa kulhosta voi tarjoilla, mutta ehkäpä en viitsi esim. salaattia tuohon lykätä, kun pohjassa komeilee emalirikko.Myös joulukoristeet olivat alennuksessa, eli pakkohan minun oli kaivaa koristelaarista vanhemman oloiset joulukuusen koristeet esiin. Nämä Weisten elämää nähneet pallot ja kellot ovat kovasti mieleeni (vaikka joulukuusta ei tänä vuonnakaan kotonani nähdä..). Virittelen näitä koristeita lasipurkkeihin, ikkunaan, tarjottimille. Koristeet kustansivat vähän yli euron.
Viimeinen sortuminen tapahtui peltipurkkihyllyllä. Englantilainen Chymoksen hedelmäkarkeille tarkoitettu tapaus tuntui jo Ekotorilla järjettömältä hankinnalta, mutta kävelin silti kassalle purkki kädessäni (3,50 euroa). Kotonakin vähän vielä kismitti peltipurkin hamstraaminen. Itseruoskinta laantui, kun astiaa tiskatessa tajusin, että tämä hieman hankalan mallinen rasia toimisi hyvin erilaisten ottimien säilytyslaatikkona.

Aivan äärimmilleen ladattu keittiön vetolaatikko pysyy toivottavasti hieman järkevämmässä jamassa, kun rasia kätkee sisälleen vähemmän käytetyt aterimet.

Löytyykö lukijoiden joukosta aleprosenttiin haksahtajia?

Virkistävää viikonlopun jatkoa!

10 kommenttia:

 1. Mä en kestä noita sun kulhoja ♥♥♥ Mulla on ihan hirvittävä kulhokuume, eikä tällaiset kuvat lievennä sitä yhtään! Olin vastaamassa kommentteihini, kun huomasin sun postauksen ja oli ihan pakko tulla kylään =) Toi makeisrasia on äärettömän kaunis ♥ Ihanaa, että pelastit sen =)

  Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Musta puolestaan tuntuu, että kulhoja ei ole nimeksikään, mutta kiva kuulla, että nämäkin aiheuttavat kulhokuumetta. Makeisrasian pelastaminen oli kyllä hyvä työ.

   Poista
 2. Juu, helpostihan sitä haksahtaa ostelemaan kaikenlaista, jos vain aleprosentti on kohdillaan. Tuo peltirasia oli sitten loppujen lopuksi aivan järkiostos, kun se pääsi heti käyttöön. Tuo ruskea emalikulho on kyllä hieno löytö ja sen olisin itsekin varmasti ostanut tuolla hintaa.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla, että alehinnat aiheuttavat muillekin ostovimmaa. Olen kyllä tyytyväinen, että tajusin peltirasialle käyttöä, muuten se olisi kyllä ollut aika turha (olohuoneessahan mulla on vain koristeena kasa purkkeja).

   Poista
 3. Niin ihania löytöjä, että ois lähtenyt noilla hinnoilla mun kyytiin samantien, vaikka olisi mikä ostohimmaus ollut mielessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kiitos kommentista Kirsikka. Ehkäpä tein ihan hyvät valinnat, vaikka "mitään ei pitänyt hankkia".

   Poista
 4. Oon niiiiiin kade tosta kulhosta!
  Ja joo, alennusprosentit... on in!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Pinkki Pingviini! Aleprosentit on usein kyllä hyviä.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikö olekin! Näitä Weisten kuusenkoristeita on aina ilo löytää.

   Poista