sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Materialistin tunnustuksia

Viikonlopun kirppissaldo, olkaa hyvät. Perjantaina kolusin suosikki-Pelastusarmeijan hyvässä seurassa ja lauantain ja sunnuntain Helsingin mahtivisiitti huipentui kahteen tuotteliaaseen kirpputorikäyntiin. Voilà.Jos ihan tarkkoja ollaan, sain ovaalinmallisen Kilta-kulhon lahjaksi ystävältä Tampereen tuliaisena ja puinen kalastajapoikafiguuri löytyi jo keskiviikkona. En siis ihan tätä kaikkea ehtinyt haalia vain kahdessa päivässä. Luvassa joka tapauksessa postauksia, koska vielä parinkin viikon takaa, on tavaraa esittelemättä!

8 kommenttia:

 1. Onpas kiva blogi ja aika saalis kirppikseltä. Minä olen viime aikoina kunnostautunut tekemään siskolle löytöjä, kun itselle ei ole tuntunut löytyvän mitään. Yhtä kivaa löytöjen tekeminen niinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsikka kivasta kommentista! Löytöjen tekeminen toisille on myös kivaa, harrastan sitä(kin) säännöllisesti. Mä tosin löydän itselleni vähän liiankin helposti kaikkea ja pitäisi välillä kyllä rajoittaa enemmän, koska säilytystilat ovat rajalliset.

   Poista
 2. Nyt kyllä iski kateus.
  Miten upea Palaset lokerikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Epäilin jonkin aikaa sen ostamista, koska hinta oli aika kova, mutta onneksi ostin. Helsingin Kaboom-kirpparilla oli vielä viime sunnuntaina toinen vaaleanvärinen samanlainen lokerikko ja yksi tummanruskea pieni.

   Poista
  2. Harmi että asun Oulussa. Muuten lähtisin vinkkisi perään.

   Poista
  3. Juu, Oulusta asti matkaa on vähän liikaa!

   Poista
 3. Hienoja löytöjä koko blogisi täynnä! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Katariina! Mukavaa viikonloppua myös sinulle.

   Poista