keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Instagram!

Päätinpä minäkin lisätä Instagramiin Kirppisrakkaudelle tilin. Olen instaillut vasta hetken, eli kamalan paljon kuvia @kirppur-tilille ei vielä ole kertynyt. Jos hitusen reaaliaikaisemmat kuvakimarat innostavat, käy lisäämässä Kirppisrakkautta seurattaviesi joukkoon.

Kivoja seurattavia aihetunnisteita (hashtageja) ovat tietysti #retro #lumppula #vintage #loppisfynd #kirppislöytö #finnishdesign #emali #emalj #finelfinland #finel #arabia #secondhand #arabiafinland #keräily #loppis.

Tuolla Instagramissa on myös ihan hurjan hienoja retroisia tilejä. Ihan pari mainitakseni, niin kannattaa katsastaa ainakin ihan superupeat @noorakoo, @vintageinteriorxx, @comicasan, @karkelokukka jne.

Instagramissa (ehkä) tavataan!

4 kommenttia:

 1. Hitsi kun minä monesti mietin tuota instagramia, ihan jo kirpparijuttujen takia. Noo tuumitaan, tuumitaan. Eilen taas kirpulla kävin ja jesta kun tuo on ihana harrastus.

  VastaaPoista
 2. Jep, kirppuilu on kyllä ihan paras harrastus! Suosittelen instailua - ainakin mun tulee helpommin jaettua vähän pienempiäkin juttuja tuonne kuvavirtaan.

  VastaaPoista
 3. Minäkin menin juuri Instaan, minut löytää nimellä kirsikkatee33. Lähden kurkkiin sun kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Kirppisrakkautta alkoi heti seurata sua.

   Poista