keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kirppispöytä!

Keräsin kaksi Ikea-kassillista tavaraa kasaan, kun sain yllätysnopeasti myyntipöydän Turun Kirppis-Center Manhattanilta. Myynnissä on täällä bloginkin puolella vilahtaneita juttuja ja tietysti muutakin.

Ihan mukavasti heti ensimmäisen päivän aikana tavaraa oli mennyt. On oikeasti hieman koukuttavaa, kun myyntejä pystyy seuraamaan reaaliajassa verkkopalvelun kautta. Marimekon laukku vietiin tietysti heti niin sanotusti kädestäni, kun sain tavarat aseteltua aloilleen. Kivaa tietysti, että kamat saavat uuden kodin, mutta mieleeni tuli automaattisesti se, että olikohan hinnoitteluni sittenkään aivan kohdillaan.

Myyntipöytä on 22.12. asti, eli ensi maanantaihin. Jännittävää nähdä, käykö kirppiksellä väkeä vielä juuri ennen joulua. No, itse olen hankkinut joululahjoja tänäkin vuonna kirpputoreilta – en tosin tietenkään niitä nyppyyntyneitä ketjuliikerytkyvä, vaan ihan kivoja juttuja. Tietysti. Kelpolahjoja löytyy siis myös kierrätettynä!

Pienoinen vahinko myös sattui, kun kävin tänään siivoamassa pöytää ja tuomassa vähän lisää myyntiin. Vahinko näyttää tältä:

Hei, ei Aarikan Riemuraitoja ja Iran kukkapurkkeja voi vain vastustaa!

Ps. Pöytä nro 187

2 kommenttia:

  1. Harmittaa etten ehtinyt sittenkään käydä tonkimassa! :--(( oli hirmuinen kiire ennen pyhiä (luonnollisesti) ja sitten Etelä-Suomi jo kutsuikin ja kirpparipöytäsi meni pakettiin. Veikkaan, että oisin tyhjentänyt sitä ihan mukavasti, mutta varmasti kamat löysivät kodin muualtakin :--) n__n
    t. Paula

    VastaaPoista
  2. Harmi, että et ehtinyt! Joku toinen kerta siis. Ihan mukavasti meni tavaraa, mutta kyllä kotiinkin sai samoja kamoja kantaa takaisin, niin kuin aina.

    VastaaPoista