perjantai 26. joulukuuta 2014

Kirppisrakkautta esittäytyy

Mitä? 

Kirppislöytöjen esittelyä, itse kirpputoreista puhumista Suomessa ja satunnaisesti ulkomailla, tarinoita tavaroiden takaa. Luvassa myös satunnaisten vintage- ja second hand -putiikkien antien esittelyä.


Miksi? 

Olen rampannut kirppiksillä aktiivisesti vähintään kuusi vuotta ja keräilijäluonteelleni on sopivaa, että kirjaan nyt myös vihdoin ylös löytöni. Tämä on henkilökohtainen arkistoni kirpputoriaarteistani. Osa tavarasta vain käy luonani ja osa lähtee takaisin kiertoon tasaisin väliajoin. Välillä on myös ihan hyvä kerrata, mitä kaikkea tavaraa nurkkiin on kerääntynyt ja mistä olen jo luopunut.


Missä? 

Kiertelen eniten turkulaisilla kirpputoreilla, mutta Turun lähialue ja hieman kaukaisemmatkin kolkat kuuluvat kirppisreviiriini. 

Miten? 

Tarkoituksenani on postata vähintään silloin, kun olen vieraillut kirppiksellä – ja todennäköisesti aihettakin juttuun löytyy, koska mukaan on tarttunut jotain. Valokuvaan löydöt muistutuksena siitä, mitä kaikkea hienoa nuo laitokset pitävät sisällään.

Ps. Kuvassa komeilee Esteri Tomulan (1920–1998) Arabialle suunnittelema Vegeta-emalikattila. Tämä kaunokainen on joululahja, eli ei ole oma kirppissaalis.  


Edit: Julkaisin tämän tekstin noin vuosi sitten ja nyt se pompsahti ensimmäiseksi eilen jostain syystä tänne. Ehkäpä tunnisteet, joita lisäsin kaikkiin kirjoituksiin, sekoitti Bloggerin pään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti